Jump to content

Babamın Kıymetli Mazdasıyla Kaza Yaptım


umaydrn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar arefe günü yıkatmacıdan geldim otoparka girdim yer buldum direksiyonu kıvırdım ve frene basacagıma gaza bastım ve arabada baya hasar oluşturdum ailecek hala şoktayız bayramımız zehir oldu ki benım babam kırmızı ısıklarda bıle bezını cıkarır arabanın tozunu alırdı aracı sadece hafta sonları kullanıyoruz zaten haliyle adam çok üzüldü bu duruma öyle bi günde olduki serviste kapalı ne olacagını bilmiyoruz allahtan kaskosu vardı fotograflarını cektık alkol muayenesı yaptırdık karakol polısıne zabıt tutturduk ne olur ne olmaz kasko kıllık yapmasın diye.Ayrıca arabanın sag teker donmuyor ve araç hidrolik direksiyon uyarısı verıyor ve dıreksıyonda donmuyor. Size sorum arac sizce ne kadar sürede eski halini alır veya alabilirmi değişimmi lazım?

http://c1210.hizliresim.com/12/u/fb27j.jpg

http://c1210.hizliresim.com/12/u/fb28j.jpg

http://c1210.hizliresim.com/12/u/fb29t.jpg

http://c1210.hizliresim.com/12/u/fb2bf.jpg (Buda Arabanın Diğer Tarafı)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun.  Far, tampon , kaput ve sağ çamurluk ciddi hasar görmüş. Bu parçaların değişmesi gerekebilir göründüğü kadarı ile .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş olsun arabanızda bişey yok, kazalı bile sayılmaz, serviste hallederler,sadece malum değişebilen parçalar zarar görmüş , Allah beterinden korusun hepimizi , kendini üzme kasko varsa zaten servisten orjinal parçalarla değişilir, aynen eskisi gibi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğim kadarıyla(yanılıyorsam düzeltin)aracınız 1 hafta serviste kaldığ süre zarfında servis(kasko karşılar)bir haftalığına size emanet araç vermek zorunda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis parçaların pazartesinden itibaren 10 güne elinde olacagını söyledi daha bunun boyası falan 20 gün sürer diye düşünüyorum bunada şükür telefonları bıle kvk ya verdıgımızde 1 ayda alıyoruz:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun benim arabaya da yıkatmadan dönerken  çarpmışlardı. Kesin parım parım parlarken nazar ediyorlar. Okuyarak binmek gerek yıkattıktan sonra.

Yalnız arkadaşta da dikkat ettim. pedal karıştırmadan kaynaklı ufak bir kaza olmuş arabanın sağsdan sola her tarafı etkilenmiş. Bende de kavşakta adam geldi sol ön çaprazdan dokundu. Sağ fara kadar yamuldu ağzı. sol farın tırnaklar kırıldı sol çamurluk esnadı. Çarptığı yerde sadece far yıkama çatlamış ama sağ fara kadar esnemişti kaporta?

Tamam H şase sağlamda bu kadar ince sac kullanılır mı arkadaş?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...