Jump to content

Yeni Mazda6 Her Türlü Makyajı Kaldıracak Gibi


MFSX
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

jantlar benim de hic hosuma gitmedi ama aracin yere oturusu ve guzel jant secimi ile genis ince yanak lastik bence super olur. Ayrica beyaz araca siyah tavan , koyu renk camlar ve sade bir arka spoiler gayet iyi gider gibi. Yakindan gordugunuzde anlayacaksiniz , orjinal halinin yanisira "surami burami degistir" diyen bir tavri da var aracin zaten :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ferdim nerde çektin bu fotoyu ?? veya nerden buldun )) ?  arabaya gelince, ben hasta oldum çizgilerine görünüşüne, amaaaaaaaaaaa ))  yine Ferdim bilir diyeyim, üste para verseler almacam !! )))  araba asfalta sıfır duruyo ya !! ben bıkmışım zati her çukurda arabanın altını sürterim burda ))  hele yazlığa (daça'ya) hemen her gidişimde, motorun altındaki koruyucu sac'ı tutan tırnağın biri yerinden çıkar ve en az 1 saatim gider yerine oturtana kadar :)

Netice itibariyle ciks 5 alacam inşallah iki yakam bi araya gelince )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest serhat1299

aracın anasını ağlatmışlar bu ne yaa.engüzel araç herzaman orjinal olanıdır..

aracın ne oturaklığı nede bir ağırlığı kalmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu nasil anasini aglatmislar aracin ? )) hepi topu helezon ,jant ve lastik degismis hepsi bu :) gorsellik kisinin kendi mantik ve goz zevkine ozel degilmidir ? sahsen ben yeni mazda 6 yi defalarca gormus,dokunmus biri olarak diyebilirim ki (sahsi fikrim) bu cusse ve imajda bir araca orijinal lastikler cok kucuk ve ince , orijinal jantlar da klasik kacmis :) Ayrica surekli gordugumuz kirmizi renk disindaki renkler hic de o kadar can alici degil. Kisacasi, eminim Mazda 3, Mazda 6 ve Cx5 gibi yeni Mazda 6 'yi da direkt modifiye etmek icin alacak arkdaslar vardir.  Cunku bu baslikta da anlatmak istedigim uzre arac makyaja musait.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence makyaj tadında güzel , görüntü olsun diye aracın hesaplamalarını değiştirecek kadar yapılan amatör modifikasyona karşıyım... Jant lastik takarken tasarım limitlerinin dışına çıkmamalı derim aksi taktirde araç Mazdalıktan çıkıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Mazdaliktan cikma"  Mazda muhendislerinin en basta ticari kaygilari goz onunde tutup maximum yapabildigi limitleri, diger beyinlerin kendi begenileri,imkanlari ve belki de daha iyi tasarim ve eklentileri bedelini odeyip aldiklari arac uzerinde,hatta bu arada ureticinin verdigi garantiyi bile umursamayip degisiklige ugrattigi anlaminda mi geliyor  Emre ? :D Yani , muteahitten satin aldigimiz evi tapuladiktan sonra mimarisine sadik kalip , can kaybina yol acmayacak sekilde odasini,banyosunu ,mutfagini kendi zevk ve mantigimiza gore yeniden dizayn etsek , istedigimiz sekle soksak bu durumda yasadigimiz yeri de "konutluktan cikarmis" mi oluyoruz ? )) Mazda hem 16 hem 17 " jant ile satabiliyorsa ayni araci, sanirim daha hesapli diye 16" olani alip makul olcude ve kendi zevkime hitab eten 17" ile degistirmek benim en dogal ve Mazda'yi zerre ilgilendirmeyen hakkim :) Ben bir tuketici olarak kalitesine bakip istedigim marka araci secme ve alma , kanun ve nizamin disina cikmadan,cikarsam da yine kanun cercevesinde projelendirip ruhsatima isleterek kullanma hakkina sahipsem eger, gerek gorursem bunu bal gibi de yaparim :) goruntu olsun diye aracin hesaplamarini degistirecek kadar yapilan amator modifikasyona ben de karsiyim. Ama ya Mazda muhendislerinin bile kafasinin basmadigi hesaplamalari yapabilen bir tuning sever isem ? aracin aerodinamigi ile oynayip daha fazla guc, yol tutus elde edebiliyorsam hic "ticari kaygim olmadan" ? :) iste piyasada bu gibi adamlardan zibil gibi var. Araci daha sport,sexy gormek icin illaki Mazda 6 MPS cikacak diye mi beklemek lazim yani? )))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...