Jump to content

Parça Sorunu


khanknot
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar slmlar..

antalyada mepaz da aracım bakıma girdi, 626 2001 makyajlı kasa otomatik, sağ aks sorunlu almıştım aracı, yaptırmak sorun olmaz diye düşünmüştüm fakat, servis bu parçayı bulmak zor, orjinali komple set halinde olur dedi çıktı, diğer bütün 626 modellerin aks kafası varda niçin bu aracın ki olmasın diye bi şüphe var içimde, aramadım, site parçacı yok, otomatik diş sayısı tutan aks bulamadım, artık mazda tr ye yada japan a mail atacam, sizce bu normalmi..aracıma binemiyorum yolda koymak üzere..yardım lütfen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili serviste aks kafası ayrı satılmıyor. Komple iç dış aks ve aks kolu ile geliyor. Dışarıdan bulabilirsiniz sadece aks kafası, en azından ben 92 626 için bulabiliyordum. Nsk tavsiye ederim bulabilirseniz, japon malı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

halen daha araştırıyoruz...yan sanayi bu araca ait otomatik olduğu için diş sayısı tutmadığından..ve araçta türkiyede sayılı olduğundan maalesef orjinaline mahküm olucak gibiyiz..nerdeyse 1000tl..işte bu gibi sorunlar olunca mazda aşkımız yavaş yavaş soğumaya başlıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eyvallah  dostum..daha önceden bilgim olsaydı,maslaktaki ustayada sorardım, geçmiş olsun artık, belçika mazda depoya sipariş edildi..800tl :-[, mazdaya binen bilir, binene de iyi biner...!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

kardeş mazda otomatiklerin genel sorunu gibi bu durum bu , otomatik vitesle alakalı parçalar manuellerden farklı olduğundan yan sanayisi yok,araçlar az olduğundan çıkması çok zor bulunuyor malesef, benim volan dişlisi hafiften sıyrıktı ne ettimse bulamadım tamirde ettiremedim vede belçikadan istedim 370 tl idi, ama genede en güveniliri orjinal parçadır ayrıca mepaz servis çok iyi ustaları ve  güleryüzlü personelleri olan bir servis, benim arabamın bakımınıda orada yaptırdım, umarım sorununuz çözülür geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

bulamazsanız haber verin yardımcı olalım...

usta banada şoför tarafında ki 4 lü cam düğmeleri lazım. ustam komple aksı ile birlikte alman lazım dedi. varsa ne kadardır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...