Jump to content

1.8 Familia Katalizatör


roadless_2

Tavsiye Edilen Mesajlar

katalitik konvektörü niçin istiyorsun ??? eğerki kısa süreliğine takıpta tekrar sökmek içinse çıkma al ,yoo sürekli kullanmak istiyosan çıkma veya dandik bişey alma servisten sormanı öneriyorum ,önemli bir parça eski, tıkalı, kırık dökük konvektörü kullanmaktansa kullanmamak daha iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önceden takılı vardı performansı artsın diye söktürüp düz boru taktırmıştım.Ama uzun yolda ses rahatsız etti ayrıca yakıtı artırtı tmm yüksek devirlerde işe yarıyor ama bu lpg fiyatlarında bence tasarruf daha önemli  :D söktürtüğüm katalizatörün içi yanmış sadece 1cm yakın bir seramik yeri kalmış.Eksozcu bunu takarsak parça kopup eksozu tıkarsa motoru yersin dedi onun için sağlıklı bir şeye bakıyorum.Bu arada aracım 2.76tl lpgnin litresi 0.345TL yakıyor şehir içinde depo 42lt alıyor 350 km yol gidiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şehir içi tüketim olarak çok iyi değer ki antalyada epey bir turlamışlığım var mazdamla. havaalanının karşısında servis mepaz 'a uğra bir bak belki uygun bir katalitik konvektör bulursun , yedek parça bölümünde mustafa bey var ona sormanı öneriyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa beyle tanışmışlığımız oldu :) aradım görüştüm mepazla yenisinin serviste baya pahalı oldugunu fakat piyasada üniversal katalizörlerin olduğunu söylediler.Birtane kazalı araçtan 350liraya buldum araç daha 90 bin kmde cumaya onun katalizörünü getirtecegim inş. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada katalizatörü söktürmeden önde yakıtım dahada düşüktü yenisini alıp tekrardan ölçeceğim bakalım ne kadar fark edecek yakıtta fark etmese bile sesi kesilecek alt devirlerdeki motorun sıkıştırma oranı tekrardan orj. dönecek inş. teminnim 30 kuruşa düşmesi yakıtın :) opelin 1.6 astrasından daha az yakıyordu aracım :D hertürlüde yarışır onunla yakıtta ve performansda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...