Jump to content

Derece Hep -1 Gösteriyor


 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün baskı balatayı değiştirdim ondan beri derece -1 gösteriyor. Buğün dışarı 10 derecenin üstünde ama değişmiyor hiç. hep -1 neden olur acaba? sıcaklığı ölçen cihaz arabanın neresinde? Fişini takmayı unutmuş olabilirlermi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sensörün nerede olduğunu bulamasam  da akünün - kutbunu söktüm 7 derece gösteriyor şimdi. İnşallah 7 derecede kalmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

- kutubu söktüm düzeldi şimdi. Anlamadığım radyo ayarları sıfırlanmadı sadece saat ayarlamak zorunda kaldım. Radyo niye sıfırlanmadı acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 yıl sonra ...

Yeni konu açmamak için konuyu hortlatıyorum :)

 

Aracı yeni aldım sayılır, özelliklerini çözmeye çalışıyorum ve şu sıra AMB'ye takılmış durumdayım. Bunun neresini çözemedin derseniz bu özellik dış ortam sıcaklığı mı iç ortam sıcaklığını mı gösteriyor onu daha çözemedim :) Kılavuza göre Push Auto tuşuna basınca iç/dış değişimi yapması gerekiyor ancak böyle bir değişiklik olmuyor, klima çalışmaya başlıyor..

 

Bu AMB iç ortamı mı gösteriyor, dış hava sıcaklığını gösteren bir ibare var mıdır bu seride ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

" AMB " Dış hava sıcaklığını gösteriyor.

 

İç hava sıcaklığını klima ve havalandırma ile derece olarak ayarlayabildiğimiz den dolayı iç hava sıcaklığını bu şekilde öğreniyoruz, Ekstradan iç hava sıcaklığı şudur diyen bir sistem yok, zaten kendimiz ayarlıyoruz :) .

 

"Auto" düğmesi aracın içini ayarladığınız ısıya getirmek için klimayı açar ve otomatik olarak hızlandırır, yavaşlatır aracın içi ayarladığınız dereceye geldiğinde de içeriyi o ısıda sabit tutmak için hızlı, yavaş, sıcak, soğuk şeklinde otomatik müdaheler ile iç ısıyı ayarladığınız değerde sabit tutar .

Aynı durum Ön cam buğu çözme düğmesinde de geçerli bu düğmeye basınca yine klima çalışmaya başlar, ön cama en yüksek hızda hava üfler.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Mazdacı 1990 :)

 

AMB kitapçıkta sürekli iç ortam sıcaklığı olarak gösteriliyor.. ayrıca yaşadığım bölgede havaların çok daha soğuk olduğunu düşündüğüm zamanlar araca ilk bindiğimde düşündüğümden daha sıcak bir değer gösteriyordu AMB.. sanırım bu yüzden anlayamamıştım iç ortam mı dış ortam mı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...