Jump to content

2013 Motorlu Taşıt Vergileri


S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Genel bir başlık olmadığı için yeni bir başlık açtım.

Bu seneki vergiler bu şekilde. Herkese hayırlı olsun :)

Ayrıca bankaların ödeme için yaptıkları kampanyaları da bu başlık altında paylaşalım.

MazdaClubTR_2013_MTV.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • Yanıt 99
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

  • Burak

    23

  • S.Halilduru

    12

  • İlhan

    22

  • Onur

    7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

99 TL, benim 323 ümün vergisi geçen yılda 96 TL idi, 3 TL zam gelmiş :D  ben gene sölemeden edemedim ;)

mazda 323 HB mi seviyorum. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18000 ödeyen var mı ya cidden ? yani arabayı alıyoruz, kapının önüne koyuyoruz . o anda 18bin mi gidiyor yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2007 model  2.0 lt araçdan tırsıyordum 1700 tl vergi çıkacak diye, neyseki 6 yaşını geçmiş sayılıyormuş 1040 tl miş günahım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaşım için teşekkürler Savaş, daha büyük ve görünür bir biçimde düzenledim ben de ;)

Teşekkürler.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kampanya falan aramıyorum hiç bu durumlarda. İlk günden ödüyorum herhangi bir bankadan rahatlıyorum.  Borç sevmem pek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forum mantalitesine aykiri bir girdi olabilir ama yoruma kapali olarak icimden gecenlerin iki kelimeyle ozeti;

Soyguna devam >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Garanti Bankası Motorlu Taşıt Vergisi Kampanyası ;

1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında MTV ödemesini İnternet Şubesi’nden yapan herkese Pirelli’den yapacakları Yaz/Kış Oto, SUV, Hafif Ticari araç lastik alışverişlerinde %20 indirim!

Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet/Vergi adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak üstelik 3 taksit imkanıyla MTV ödemenizi yapabilirsiniz. Dilerseniz Pirelli’den %20 indirimle lastiklerinizi yenileyebilir, dilerseniz kış lastiklerinizi satın alabilirsiniz.

Kampanya Koşulları;

• Pirelli tarafından sunulacak %20 indirim, 31.03.2013 tarihine kadar yapılacak Yaz/Kış Oto, SUV, Hafif Ticari araç lastik alışverişlerinde geçerlidir.

• İndirimden faydalanılabilmesi için İnternet Şubesi’nden yapılan MTV ödesinin dekontu ya da çıktısı ile Pirelli yetkili satıcılarından herhangi birine gidilmesi yeterlidir.

• Gidilen yetkili satıcıda talep edilen ürünler stokta bulunmaması nedeni ile temin edilemiyorsa müşteriyi farklı bir yetkili satıcıya yönlendirme ve ürünlerin temini için yetkili satıcıları bilgilendirme sorumluluğu Pirelli’ye aittir.

• Pirelli yetkili satıcılarının iletişim bilgilerine firmanın web sitesinden ulaşılabilir.

• Pirelli ve Garanti Bankası gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

• Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Visa, Flexi ve Miles&Smiles MasterCard, Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, Miles&Smiles Business Kredi Kartı, Shop&Miles Business, Filo Card, Corporate Card, Denizbank Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus ve ING Bonus Card sahipleri faydalanabilir.

• Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için işlemden önce, MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir.

• American Express Card, American Express Gold Card, The Platinum Card, The Centurion Card, Bonus American Express, Bonus Platinum American Express, Miles&Smiles American Express ve Shop&Miles American Express kampanyaya dahil değildir.

• Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HSBC Advantage ile motorlu taşıt verginizi 6 taksitte ödeyin.

Üstelik Speedy’den kış lastiklerinde %15 indirim ve ücretsiz check up kazanın.

Kampanya Detayı:

Kampanyadan 01 Ocak – 10 Şubat 2013 tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr’den ödeme yapanlar yararlanabilir.

Kampanyadan yararlanan müşterilerimizin ödemeleri ekstrelerine 6 eşit taksitte yansıtılacaktır. Kampanya boyunca tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.

Speedy’nin sunduğu avantajlar Speedy servisinin bulunduğu illerde Mart sonuna kadar geçerli olup, bu hizmetten yararlanmak isteyen müşterilerimizin internet vergi dairesi ödeme alındısını Speedy yetkilisine göstermesi gerekmektedir.

%15 indirim kampanyası, Speedy servislerinin stoklarında bulunan tüm lastiklerde geçerlidir. Speedy servis listesine www.speedy.com.tr’den ulaşılabilir.

Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi, trafik cezası ve idari para cezası ödemelerinde Advantage Nakitpuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır.

Ticari ve business kartlar kampanyaya dahil değildir. HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SONAX'tan Bonus'a özel Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması 300 TL yerine 199 TL, üstelik 8 taksit!

• Kampanya 1 Ocak - 1 Mart 2013 tarihleri arasında Bonus üyesi Sonax satış noktalarında geçerlidir. Bayiler 4 taksiti tuşlayıp, +4 taksitle birlikte 8 taksit uygulamış olacaklardır.

• Uygulanacak en fazla taksit sayısı 12'dir.

• Kampanyada “SONAX boya temizleme, parlatma ve koruma uygulaması” Motorlu Taşıtlar Vergisi'niwww.gib.gov.tr üzerinden Garanti Bankası kredi kartlarıyla ödeyenler için 300 TL yerine, yalnızca 199 TL olacaktır.

• Ayrıca uygulama yaptıran herkese paspas seti hediye edilecektir.

• Tüm ürün ve hizmetlerin uygulama ve lojistiğinden SONAX işletmeleri sorumludur.

• Stoklarla sınırlıdır.

• Kampanya binek araçları içermektedir, long ( SUV, Hafif Ticari, E Sınıfı ve Üstü) araçlarda fiyat %25 artırılarak uygulanır.

• Kampanyaya, Bonus, Flexi, Money Visa, Shop&Miles, Miles&Smiles Kredi Kartı, American Express dahildir.

• Kampanyadan faydalanabilmek için Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni www.gib.gov.tr üzerinden Garanti kartıyla ödeyenler, kendilerine gönderilen SMS'i Sonax satış noktasında göstermek durumundadır.

• Bir müşteri ve bir GSM numarası en fazla bir defa bu kampanyadan faydalanabilir.

• Flexi kart sahiplerinin, 8 taksit kampanyasından yararlanabilmek için “EVET SONAX” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS göndermesi gerekmektedir.

• Flexi kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.

• Kampanyaya, ekspress limit ile yapılan işlemler, bonus kullanımları dahil değildir.

• İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

• Kampanyadan faydalanmak için işlem Garanti Bankası POS' undan geçmelidir.

• Yetkili SONAX Uygulama Merkezleri ve detaylı bilgi için www.sonax.com.tr , www.bonus.com.tr vewww.motorlutasitlarvergisikampanyasi.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ykb World Card;

Verginizi ister World Card ile www.gib.gov.tr’den 3 taksitle, isterseniz de hesabınızı kullanarak Yapı Kredi İnternet Şubesi veya ATM’lerinden ödeyin,

-Bosh Card Service’ten ücretsiz check-up,

-Otostart.com’da 100 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL indirim kazanın.

Kampanya Detayı:

1 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında www.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır.

Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard’lar dahildir.TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.

3 taksit imkanı 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir. 31 Ocak 2013 tarihine kadar motorlu taşıtlar vergisi ödemelerini www.gib.gov.tr adresinden gerçekleştiren kart sahipleri 28 Şubat 2013 tarihine kadar otostart.com adresine girerek kampanya banner’ından ulaşacakları ortak kampanya sayfasından vergi ödemesini yaptıkları Worldcard’larının ilk 6 son 4 hanesini girerek, en az 100 TL’lik ilk işlemlerinde, tüm ürünlerde 50 TL indirimden ve 8 taksit imkanından faydalanacaklardır.

Aynı 50 TL’lik indirim kuponu ayrıca en az 2 lastik alımında da kullanılabilecektir.İndirimden yararlanılması için ödemenin Worldcard ile yapılması gerekmektedir.Bosch Car Service bayilerinden ücretsiz check-up hizmetinden yararlanılması için www.gib.gov.tr adresinden yapılmış olan ödemenin dekontu ile Bosch Car Service bayisine gidilmesi gerekmektedir.

Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM’leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapan müşterilerimiz de www.otostart.com adresinden 50 TL indirim alabileceklerdir.

İnternet Bankacılığından ödemeyi gerçekleştirdikten 2 gün sonra araç plakalarını giriş yaparak alım yapabilecekler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşbankası Maximum ;

Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr 'den 3 Şubat 2013 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde  4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak.

İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.

Kampanya kapsamında motorlu taşıtlar vergisini İş Bankası kredi kartı ile ödeyen müşterilerimiz navking.com’da %50’ye varan indirim fırsatı ve Magneti Marelli servislerinde özel fırsatlardan yararlanabilecektir.

Navking Kampanyası detayları:

Navking.com’dan  %50’ye varan indirim fırsatı 2 Ocak- 28  Şubat 2013 tarihleri arasında geçerlidir.  %50’ye varan indirim fırsatı için navking.com’da plaka ve kredi kartı numarasının ilk 6 hanesinin girilmesi gerekmektedir. İndirimden her plaka bir kere yararlanabilir. MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir

Magnetti Marelli Kampanyası detayları:

3 Şubat 2013 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini İş Bankası`ndan yapan müşterilerimiz Magneti Marelli Checkstar Servisleri’nde ücretsiz 14 nokta kontrolü, Magneti Marelli markalı yedek parça ve işçilik hizmetinden %15 indirim, Ozon maker ile araç içi dezenfekte hizmetinden 20 TL’ye yararlanabilecek.

Kampanyaya ilişkin detaylar:

• Kampanya 3 Şubat 2013 tarihine kadar geçerlidir.

• Kampanyadan yararlanabilmek için Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme dekontunun ve/veya vergi alındısının Magneti Marelli Checkstar servislerine gösterilmesi gerekmektedir.

• Magneti Marelli Kampanyadan 1 Mart 2013 tarihine kadar yararlanabilecektir.

Yedek parça ve işçilik hizmetinde %15 indirim, 20 TL’ye Ozon Maker ile araç içi dezenfekte hizmeti Ücretsiz 14 nokta kontrolü hizmetine ilişkin detaylar :

1- Direksiyon yağ seviyesi kontrolü

2- Fren hidroliği seviyesi

3- Lastikler diş derinliği

4- Amortisörler

5- Motor Yağı Seviyesi

6- Hava Filtresi

7- Soğutma su seviyesi ve Antifriz

8- Kısa ve uzun hüzmeli farlar

9- Sinyalizasyon

10-Fren lambaları

11-Akü

12-Polen Filtresi

13-Cam suyu seviyesi

14-Silecekler

Yedek parça ve işçilik hizmetinde %15 indirim, 20 TL’ye Ozon Maker ile araç içi dezenfekte hizmeti

**Araç klima sisteminden kaynaklanan arızaların onarılması, kompresör, borularda sızıntı, polen filtresi vb. hizmetler fiyata dahil değildir. Klima gaz bakımı sadece sızıntı olmayan ve normal çalışan klima sistemindeki gazı yenileme ve eksiğini tamamlamadır. Kampanyadan sadece binek ve hafif ticari araçlar yararlanacaktır.

http://www.isbank.com.tr/content/TR/Kartlar/Maximum/Kampanyalar-1403-5.aspx#5_3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen sefer kaçırdım, bu sefer inşallah SONAX Kampanyası'nı yakalayacağım :D ( 3. kez söylüyorum bunu :D )

Buluştuğumuz gün, sen gittikten sonra Savaş'la Sonax-Mtv Kampanyası muhabbeti yapmıştık. Bende boya koruma parlatma düşünüyorum. Savaş'da sanırım planlıyor bu tip bir uygulama. Bonusla ödeyip ardından bir Sonax buluşuşma organizasyonu düzenleyebiliriz. Bende hiç bir fırsatı kaçırmıyorum bu arada :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Maltepe SONAX'ı biliyorum. Yıllardır tanışıyoruz adamla ama uzun süredir gitmedim. var mı senin bildiğin bir yer ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Maltepe SONAX'ı biliyorum. Yıllardır tanışıyoruz adamla ama uzun süredir gitmedim. var mı senin bildiğin bir yer ?

Benim iyi olarak bildiğim, duyduğum, tanıdığım Sonax şubesi yok ama. Berbat, ve hiç kimseye asla tavsiye etmeyeceğim bir şubeleri var, oda Gebze Sonax. Adamlar otomobil yıkama işini dahil yapamıyorlar. Bir ara kaçak Türkmen işçi filan çalıştırıyorlardı. O kadar vahim yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...