Jump to content

Mazda 3 Silindir Kapağı Aranıyor


efteni

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar.

2006 mazda 3 hb

arabamı  toplayıpta binemedim. sanayiye subap değişimi işin gittim bir sürü şey çıktı. pistonlara kadar indik. şimdide silindir kapağı daha önce taşlandığı için et kalınlığı azalmış zorla takmışlar daha önce. şimdi tekrar taşlanınca hiç takamayız dedi ustam ve çıkma silindir kapak arıyorum. bir siteden aldım mersinden ama parçayı göndermediler 10 gün bekledim şimdide parayı vermemek için oyalıyorlar adamlar resmen dolandırıcı. bildiğiniz bir yerde varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun otofil in namı cihanı sardı.daha önce sana verdiğim noyu tavsiye edeceğim düzce de olduğunu söyle sana güvenli bir şekilde yollarlar.

05325443918 öner bey

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

heci-baba yardımların için çok teşekkür ederim. cidden bi çok yeri aradım herkes tanıya arabayı:) sonunda bitti ama. sübap değişeceğimi bilerek aldım silindir kapak değişimi ve pistonlar hesapta yoktu. bu gün aldım silindir kapakta. sakaryadan kendim gittim aldım arabadan kendimiz söktük. sonunda tamamladım parçaları:) inşallah cuma günü arabama bineceğim. beni üzdü ama yinede özledim onu:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...