Jump to content

Türkiye'de Mazda Kıtlığı, Yurtdışından Mazda Getirtmek ?


TRA

Tavsiye Edilen Mesajlar

Amerikan Mazda Modelleri

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/configEntryPoint.action?buttonAction=continue&vehicleCode=Mazda3S&modelYear=2013

Mazda3 Grand Touring 2.5 167bg. Mesela?

Almanya, Bulgaristan ve Ingilterenin Mazda sitelerine baktim ve hepsinde 2.0 skyaktiv ve 2.5 motorlu modeller var. NEDEN bizde yok, tamam turkiyede mazda okadar satmiyor ama almanya ve yunanistandan bulgaristandan dahami az satiyor? Ben Mazdayi gercekten cok seviyorum ve acikcasi baska bir araba almak istemiyorum ama suanki mazda3ler cok gucsuz kaliyorlar. Mazda 6 almak istemiyorum ama mazda servislerine gidip konustum ve kimse bana dogru duzgun bir cevap vermedi. Bu modeller nezaman gelicek? Bilen varmi acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumumuz içinde milyonlarca kez tartışılan bu konuyu biz çözemedik. Cevap bulamadık.

Biraz aramayla, çok güzel cevaplar bulabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istediğiniz aracı özel ithalatla getirtebilirsiniz. ancak Türkiye' ilk defa gelecek bir araçsa homologasyon ve uygunluk masraflarına (sanırım 40bin TL' yi bulabiliyor.) katlanmanız gerekir. istediğiniz özel bir araç varsa lütfen bana ulaşın.

bu arada Türkiye'ye ilk Rx8'i 2004 yılında distiribütörden (o zamanlar mermerlerdi) bağımsız olarak Almanya'dan biz ithal ettik. ama 50bin euroya maloldu. hamama giren terler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurtdışından mazda getirilecekse eğer mazda3 e bakmam bile direk rx7 fd kasadan alırdım türkiyede zaten toplasan 5-6 taneyi geçmez bence en mantıklı hareket o olurdu. Okkko hocam rx7 getirme durumumuz nedir? :D 20 yaşını geçicek 93 modeller mümkün mü acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladigim kadariyla amerikada 2.5L full paket Mazda3ler  20.000 dollar civari. buda 36.000TL civari bisey ediyor. bunun ustune 40.000 koysan 76.000TL ediyor.

simdi eger bu fiyata geliyorsa, hic dusunmeden alirim. Ama proseduru nedir, baska masraf varmi? yapmam gereken ozel seyler varmi araci aldiktan sonra?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uçmayın lütfen... :D mazda3 2.5 araç tahminimce 150binTL'yi bulur. ÖTV KDV gümrük nakliye gibi masrafları göz ardı etmeyin. Ayrıca istenen aracın avrupaya ithalatının yapılıyor olması ve ithal edilebilir olması şart. örneğin Euro3 motorlu FD rx7 artık ithal edilmez...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

×
×
  • Yeni Oluştur...