Jump to content

Alpine SWE 1200


honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Android double dini aldıktan sonra ses performasında düşüş olacağı düşüncesi ve daha önceden de hep aklımın bir köşesinde niyetleniyor olmam sebebiyle double dini aldıktan sonra ses sistemine bi kaç ekleme yapmak için arayışlara başladım ve ilk eklemeyi subwoofer olarak planladım.

Malum çocuk olunca bagaj ihitiyacı arttığından dolayı bagajı kaplayacak kutulu subwooferlar yerine koltuk altı aktif subwooferları incelemeye başladım ve Alpine SWE 1200'de karar kıldım.

Cihaz 3 parçadan oluşuyor; subwoofer, amfi ve kontrol kutusu. Android double dinin amfi çıkışları da olduğu için herhangi bir ekstra dönüştürücüye gerek kalmadan direkt çıkıştan amfiye bağlantı yapıldı ve amfi sağ taraf torpidonun altındaki parçaya iç kısmından monte edildi. Amfi sağ koltuk altına havalandırmayı kapatmayacak ve çıkışı arkaya bakacak şekilde monte edildi. Kontrol kutusu da söför mahali sol tarafında obd girişinin altında ki boşluğa monte eldidi.

Sonuç; yolcuğunda beni tercih edenleri sağ koltukta oturtmak suretiyle eğer varsa böbrek,safra ve bilumum taşlarından kurtulmaya garanti veriyorum  :geyik:

Minik amfi;

imagezlko.jpg

imagerhrg.jpg

Subwoofer;

imagekiug.jpg

Kontrol kutusu;

imageqog.jpg

:hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bagajda woofer taşımayı sevmeyenlerdenim. Bu tarz bir şey düşünebilirim abi güzelmiş. Yer kaybı olmaması çok çok iyi.

Aynen kardeşim, bagajdaki wooferlar kadar etkili değil yalnız bilesin :)

Kazasız günlerde kullan...

:nazar:

Teşekkürler abi :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...