Jump to content

Mazda 6 almayı düşünüyorum, değerli fikirlerinize ihtiyacım var


s_yetkin07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Tanışma bölümüne yazdığım gibi Matematik öğretmeniyim. Askerliğimi yeni yaptım geldim ve ilk arabamı almak için gün sayıyorum. İlk araba ilk göz ağrısı demek o yüzden titiz davranıyorum.

2004 model Mazda 6 buldum bir adet, 120000 kmde, otomatik vites ve temiz duruyor. Yarın abim inceletecek sıkıntı çıkmazsa büyük ihtimal ilk göz ağrım olacak.

Fiyat 23 dedi ama 22'ye bırakır diye düşünüyorum. Fiyatı sizce nasıl uygun mu?

Bir de sahibi 45 kuruş yakıyor dedi. Ben buna LPG taktırmalı mıyım taktırsam kaça düşer ve de mantıklı bir tercih olur mu? Tabi bir de düzgün LPG takabilecek Antalya'da usta ve servis hangisi var o konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

  • domestos

    6

  • black_dynamic42

    12

  • s_yetkin07

    5

Lpg konusunda iyi bir usta bulmanız gerekli, sonra marka üzerinde araştırma yaparsınız... Allah gönlünüze göre versin.

Aracın fiyatı iyi, tabi düzgünlüğü nedir bilmiyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç düzgünse fiyat süper. Lpg taktırmak istiyorsanız düzgün bir yere taktırın derim. Antalya da da Lpg konusunda iyi usta çok. Hayırlı olsun şimdiden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değerli mazdaseverler,

geçen hafta caydığım arabayı alma ihtimalim yeniden doğdu.  ;D

Arabanın sahibi, ağır bakımını yaptırdığını belirtti, muayenesini de yaptırıp verecek 2 sene onunla uğraşmayacağım, bir de temmuz bandrolunu o karşılayacak.

Aracın ciddi bir kazası yokmuş, 119bin km'de, 2.0 motor ama sunroof yok, içi dışı temiz dedi sadece dışında birkaç ufak sıkıntı varmış ama orjinalliği bozulmasın diye dokunulmamış. Abim gördü ama henüz ben göremedim. (Kendisi Otomotiv şirketinde sigortacı olduğu için bu işlerden daha iyi anlıyor o yüzden ona yıkıyorum işleri Allah sağolsun ilgileniyor da  :dua: )

Fiyat olarak 23bin liranın altına inemeyeceğini söylemiş ama  :( sizce fiyat uygundu bunun için, bu arada araç otomatik vites ve lpg yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence alın gitsin  :D iyi fiyattır.  sunroof konusunu da dert etmeyin. sunroofun pek bir işe yaradığını söyleyemem. hele filmlerde gördüğümüz gibi hiç değil. sunroofu açıp uzun yolda giderken içeri hava girmesindense içerideki havayı vakumlarmış giibi alıyor. arabada sigara içenler için ideal ama onun dışında ön kısma rüzgar vs. sağlamıyor..  camdan yukarı bakmak için de kafayı kaldırmak gerekiyor ki o da arabayı sürerken mümkün olmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...