Jump to content

Temiz Borla Egzoz Arıyorum 2020 RX8


mahmut8728

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bende 2010 rx8 sahibiyim, aracı boş bırakmak istemedim işe egzozdan başlamak istedim. Sıfır borla almayı dusunuyordum teslim fiyatıda 2350 $ ancak cıkma borla satan arkadaslara denk geldim ve 700-800 TL arası değiştiğini gördüm, sıfırı ile arasında uçuk rakamlar var, dolayısıyla ikinci el almaya karar verdim, bildiğim kadarı ile 2008 sonrası borla ile 2008 öncesi farklı, 2010 model rx8' ime uygun temiz borla satacak olan varsa alıcıyım bilginize =) Umarım denk geliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostum borla yı eleştiren ilk seni görüyorum ilginç geldi, birde her arac ve rx8 icin ayrı tasarlanması da ekstrası, kestirip bictirmek borularla ugrasmak istemiyorum. Senin borla dısında önerin nedir peki_??? Ona da bakmak isterim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amaç performans ise racing beat headers ve sonrasında 76 lık düz boru sona da greddy, hks veya invidia tarzı susturucu takılır fakat çok aşırı ses yapar günlük kullanılmaz hale gelir. Bu setup ın sesi toktur ama borlanınki üst devirlerde bayaa zırıldar şahsen ben sevmem sizin görüşünüz farklı olabilir tabiki. Kolay gelsin :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok fikrini yazdığın icin tesekkur ederim dostum, ben bir şeyler kapma niyetindeyim bilgili olanlardan, şahsen egzoz isinde sesinin toklugu dısında hic bir bilgim yok =) soylediklerin bu konuda bilgili oldugunu gosterio ama ben yeri gelio gunlukte kullanıyorum dostum bahsettigin tarz bir ses olursa o bizi sıkıntıya sokar, borla icinde zaten maliyeti cok yuksek neden anlamadım 4,500 - 5000 tl civarı bir maliyeti var dostum =S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...