Jump to content

Sizce Hangi Mazda 3 Daha Mantıklı?


metushaley

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar mazda 3 impressive hatchbach otomatik vites arac almak istiyorum. Önümde 2 secenek var.

1. 2010 model mavi renk 55000 km de sadece sag camurlugunda boya olan bir arac var fiyt olarak 360000tl ye anlastım. (land renzo lpg kit 1650 tl )

2. 2012 model bayinin elinde kalan sifir metalik beyaz olan arac 47500 son fiyat aldim. (2200tl land renzo lpg kit takıyolar garanti dısı kalmıyor)

öncelikle mavi renk araca cok yakıstıgından ve beyaz rengin artık abartı derecede piyasada fazla oldugundan aklimi celiyor. Aldıgımda lpg kiti taktıracagım balataları degistirecegim (350tl) . 1 yıl sonra lastik degisimi gerekebilir.(1000tl) toplamda 39000tl gibi bir rakam cıkıyor.

Sıfır aracın garantili olması ve uzun sure bakim harici masrafı olamayacak olması cazip geliyor. fakat aldiktan sonraki deger kaybı 2.ele gore cok daha fazla olacagını dusunuyorum. ayrica 50000tl karsılayabilecek olsamda butcemi zorlayacak.

sizin degerli goruslerinizi almak istiyorum. simdiden herkese tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence biraz daha fazla para verip 0ı almak daha mantıklı. Elde kalmış 2012 model 3 için biraz daha sıkı pazarlık yaparsanız biraz daha inebileceklerini düşünüyorum  :)

Eğer yeni kasanın çıkması sizi rahatsız etmiyorsa 0km derim fakat yeni kasa çıkınca ve yolda yeni kasayı görünce içiniz cız edecekse 2.el olanı tavsiye ederim  :D

İkisi de mantıklı aslında  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkisi de mantıklı aslında  :hi:

Konuyu okuyunca kafamda oluşan yorum buydu, ama Ege benden önce yazmış...

:)

Bence her iki seçenek ile de kaybedilen bir şey olmaz, dediğin gibi mavi rengin cazibesi bir adım öne çıkabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. el bir mazda 3'te bakım harici masraf çıkarmıyor kolay kolay zaten.dediğiniz gibi lastik değiştiriyorsunuz.90.yıl alma şansınız varsa 90.yıl alın derim.ben aracımı alırken bulamadım bulsaydım alırdım şu an onun pişmanlığı var biraz.2010 araçların 2012lere göre donanım olarak daha dolu olduğunu da belirteyim.yine de seçim size kalmış.yeni kasa olmayacaksa 90.yıl derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence sıfır almanız daha mantıklı ve almış oldugunuz fiyat gayet uygun daha indirim yapabilirseniz deneyin derim ben agustos başında mazda3 hb beyaz impressive düz vites aracı lpg dahil 49500 e aldım sizin fiyatı görünce şok oldum açıkçası

Başka bir yorumum ise yeni mazda3 türkiyeye geldiginde en ucuzun fiyatı bence 60000 den başlar diye tahmin ediyorum ve yeni motora lpg olmayacaktır herkes az yakar diyecek ama bence yinede o kadar para verdikten sonra gezmek isteyecektir canınız ve gözünüz hep benzin ibresinde olacaktır.

bunlar naçizane benim fikirlerim bence bayiden 2012 alın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tercihimi 2010 olandan yana kullandim. Noterde bayiden aradilar bronz rengi bulduklarini soylediler ama is isten gecmisti. Her iste bir hayir vardir derler ya, belkide butcemi zorlamak mantikli degildi. Sonuc olarak aldigimda icime sinen bir arac sahibi oldum.

Herkese degerli gorusleri icin tesekkur ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...