Jump to content

Bana Arabayı Sattıracaklar...


horoz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hafta sonu kuzumla 3-4 saat vakit geçirdik. Güzelce yıkadım parlattım. Dün akşam üzeri arabanın yanına gittiğimde gözlerime inanamadım. Arabaya binmeden önce sağına soluna bir bakarım herhangi bir şey var mı diye.. Tavanın sol arka köşesine baktığımda gördüklerime inanmak istemedim. 5-6 tane küçük küçük göçük ve çizikler.. En az yumruk büyüklüğünde bir taş gelmiş olmalı ki bu duruma sebep olmuş. Çok sinirlendim yapanı bulup kafasını ezmek istedim ama bulsam ne olacak.. Karşıma çıkacak ufak bir velet.. Dövsen dövülmez, sövsen sövülmez..  Hala sinirlerim yatışmadı sizlerle paylaşmak istedim. Bu kuzular gerçekten de çok dikkat çekiyor ve nazara geldiğini düşünüyorum. Satıp bir broadway felan alayım diyorum ama kıyamıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun dostum, maalesef böyle şeyler bir çoğumuzun başına geliyor sadece araca zarar verse neyse diyeceğim birde sinir sistemlerimizi tahrip ediyorlar. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın... Başıma geleni anlatayım belki içini rahatlatırım...

2004 yılı aracımı sıfır almışım, borcunu ödemekten benzin koyup binemiyorum bile ama evin önünde gözüm gibi bakıyorum :) işte olduğum bir gün hanım telefon açtı eve gelebilir misin diye, hayırdır dedim, araba hakkında deyince hızlı hızlı eve koştum, birde ne göreyim, arabanın ön kaputunda, tavanında ve arka bagaj kapağında irili ufaklı sürtme izleri ve çizikler, beynimden vurulmuşa döndüm, hanım balkonda beni bekliyor, sordum kimin şaheseri biliyor musun diye? Yan komşuyu işaret etti ve bütün herkesçe bilinen haşarı çocuğu söyledi... Sinirim iki kat arttı ama yapacak bir şey yok, vakit erkendi hemen pasta cila ile işe koyuldum, bütün çizikler ve sürtme izlerini temizledim ama bir kaç küçük eser kalmıştı. Ben araba ile uğraşırken babası geldi hayvanın ve ne dese beğenirsin "sana kim dedi sıfır araç al diye, çocukların ilgisini çekiyor ve üzerinde oynuyorlar" dedi... Dövsen dövülmez, sövsen sövülmez diyerek Allah'a havale ettim...

Sıkma canını, vardır bir hayır diyelim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun arkadaşlar... Veli abinin de dediği gibi vardır bir hayır diyelim..

Allah bu veletleri ve eserlerini kuzularımızdan uzak tutsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest greystone

biz arabalara yanaşamazdık hele seyir halindeki araçlara 10 mt uzakta dururduk şimdiki çocuklar seyir halindeyken arabamı ellemeye çalışıyor saçma saban haraketler ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş olsun..valla olay çıkarmamak elde değil..insanlar yeri geliyor boğazından kısıp para biriktirerek alıyorlar araçlarını...herkes çoluğuına çocuğuna sahip çıkacak arkadaş...çok sinir bozucu bi durum allah kimseye yaşatmasın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlar maalesef çok yaşanıyor.

Bizde 3 varken birgün bizim apartmanın çocukları ile arka apartmanın çocuklar tanışmış arkadaş olmuşlar.  Arka apartmanın otoparkı bizimkinden biraz daha yukarda duruyor rakım olarak. Ben de arabadan birşey almaya inmiştim. İşte nabersiniz gençler vs. derken diğer apartmanın çocuklarından biri parmağıyla bizim arabayı işaret etti 'bu kimin??' dedi Ben ilk bizimkinin yanındaki bmw'den bahsediyor zannettim fakat bizimkini gösteriyordu.  Ben kapıları açınca arabaya bakan gözlerini çevirdi :D O sırada yanındaki arkadaşı ferrari gibi araba olum üstünde camı da var diyordu :D

Birgün de mazda3ümüzü yeni aldığımızda haftasonu gezimizi yaparken zevk sahibi bir cafe bulup oturalım dedik. Araba yepyeni, hava yağmurlu o sırada araba müthiş gözüküyordu. Cafenin sahibi gelip şu araç sizin mi ? dedi Biz de evet çekmemiz mi gerekiyor gibi bakışlar yapınca o da ' vallahi çok şık arabaymış bayıldım yanlız tampon koymayı unutmuşlar :D Onun dışında gerçekten çok şıkmış ' dedi.. Biz de saolun vs.. Onun dışında sokakta park edince görüp gelip soran esnaflar, mazda6yı park ederken gelip 2007modellerini soran isparkçı vs. bol bolanımız var ..

Birkeresinde de mazda3ü satıp yeni araba arayışlarımızda bir hikaye yaşadım. Mazda6 benzinli olduğu için .1.6 dizel otm olan ve  çok hoşuma giden peugeot 508'e bakıyordum. Kabulümdür 508in arkası çok çirkin ama GT versiyonun arkası şahane duruyor :D Ben de nasılsa taktırırısz o egzostlardan diye pek umursamazdım. Sonuç olarak peugeot 508 benim için hayallerimin otomobiliydi o sıra. Büyük, acayip şık iç tasarım, hoşuma giden dış tasarım vs.. Peugeot bayilerinden birinde 2.el kısmından takas fiyatı için bizim 3e fiyat tartışmaları yaparken içeriden yaşlı bir çalışan geldi. Elinde kahvesiyle masasına oturdu birşeyler okumaya başladı. Biz de mazda6yı çok istiyoruz ama vergisi %80 oldu zaten benzinliydi ama belki ona da bakarız gibisinden naz yaparken sonradan gelen yaşlı amca hemen gözünü bize dikti ve ' mazda6 mı ?? off taş gibi arabadır onlar hiçbirşey olmaz..'' dedi.. Babamla ben aynen şu şekilde adama bakmaya başladık..  :o      O günün sonunda eve gittiğimizde ise 508e zam geldi. Peugeot bayisinde bize 508i satmak için varıyla yoğuyla ve test araçlarının teste çıkarılma izni verilmeden kendisi bize 508 test aracını ayarlayıp test sürüşüne çıkartan satış elemanının bayiden ayrılması ve diğer satış elemanlarının iyice umursamaz tavırları bizi araçtan soğutmuştu. Arabaya zam ve ilgisizlik bizi 508den soğutmuştu zaten. Birgün maslak taraflarında gezerken evoya uğrama fikrim ile acayip ucuz fiyata mazda6 bulmamız ve çok yakın bir fiyata hep uğradığımız mazda bayiinde de tam istediğimiz modeli bulmamız ile mazd6 almaya karar vermiştik..

Fakat elbet birşeyler oluyor. Daha geçen hafta arabanın aynasını çok kötü birşekilde yola arabaları durdurup karşıya geçmek üzere atlayan çöp arabalı çöpçü bir teyzeyi babamın görmemesiyle yan aynayı çöp arabasına geçirmesi gibi bir olay yaşadık.. Yoldan gelen taşlar, kıskanıp zarar verenler maalesef çok oluyor. Fakat mazdalara bu kadar şey gelirken evde duran şirket aracına hiçbirşey olmaması beni deli ediyor  >:( niye herşey mazdaların başına gelir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arabamda kırmızı ve gelip dengesizin biri çiziyor bazen. bende ilk zamanlar sizin gibi kendimi yiyordum sinirden. ama sonra baktım ki çözümü yok boş verdim. çizik göçük falan halledilir sıkıntı yapmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende bir anımı anlatayım. gerçi anı çokta tabi öğretmen olunca. neyse geçen sene ramazanda bir akşam evde oturuyorum iftarı bekliyorum. bir bağırtı şamata. dışarı baktım mahallede yaklaşık 20 kişilik bir grup kavga ediyor. ama ne kavga. neyse epey bir süre sonra polis geldi. ortamı sakinleştirdi herkes dağıldı. bende pencereden içeri girdim. neyse sabah kalktım arabaya gittim. ne göreyim kabortanın üstü dalga dalga yamulmuş. o ara yan binadan bir komşu çıktı. araba seninmiydi dedi evet dedim. akşam kavga oldu bu arabanın üstünde birbirlerine girdiler dedi. meğer benim seyrettiğim kavga ilk benim arabanın üstünde alevlenmiş. sonra benim pencere tarafına koşuşmuşlar. tabi kavgacıları hemen bulamadık. sonra birini buldum dayak yiyen gözler şişmiş. oda demezmi hem dayak yedim hemde masrafın hepsini ben vermem. polise şikayet et bizide digerlerinide alsın dedi. allah allah. neyse polise gittim. tabi onlar akşam geldiklerinde zabıt mabıt tutmamışlar. onlarda kıvırıyor. velhasıl bir şekilde çözdük ama olan yine bizede oldu. velhasılı diyeceğim istanbulda çizik mizik hikaye allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Millet yarım yamalak iş yapınca, yarım yamalak çocuk çıkıyor.Sinirlenmekten başka ne yaparsın.

Anne baba çocuğuna başkasının malına zarar vermeyi öğretmiyor. Bizim çocuklar 4-5 yaşındayken bile kapıyı açarken yandaki arabayı hesaba katıyor.

Devlet sorunlu çocukların anne babalarını da zorunlu eğitime almalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun , umarım bi daha olmaz , malesef bu sımarık vede sorumsuz çocukların bu davranışlarının sebebi , annne ve babalarıdır, Saldım çayıra Mevlam gayıra felsefesiyle cahil şekilde çocuk yetiştirirseler böle olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir anım geldi şimdi aklıma forumla paylaşayım dedim. Bir bilgisayar tasarım hocamız vardı bizim. Rhinocerosta birşeyler tasarlamayı öğretirdi. Aynı zamanda mercedes ticari araçların iç tasarımını yapan kişi galiba.  Yıl 2010, tasarıma tutulup yenimazda3ü aldığımız ilk günler. Gittim kendisinin yanına, otomobil tasarımıcısı sonuçta merakımdan sordum ' Hocam, şuan tasarımını en çok beğendiniz otomobil hangisi ?' dedim ' Ben şu yeni mazda3leri çok beğeniyorum' dedi.. Bende aa hocam bizim araba o dedim :D  Bence mazda'nın son 10 yıl içerisinde yaptığı en şık 2 tasarımdan 1i. Diğeri de yeni mazda6

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle geçmiş olsun. Bende rahatsızım artık bu dikkat çekme olayından aracıma jant siyah cam yay  vs taktıktan sonra daha da dikkat çeker hale geldi.Evin önünde resmen aracı saklıyacak yer arıyorum  bir iki çizik olayı benimde başıma geldi kıskanç çekemeyen insan çok

:(  ciddi ciddi branda almayı düşünüyorum belki engeller bu durumları 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Gördüğüm kadarıyla bir çok kişi benzer durumla karşılaşmış. Sizlere de geçmiş olsun.. Umarım bundan sonra bu tür olaylar yaşamayız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni kasa Mazda 3'üm varken benzer sorunlarla bende karşılaşıyordum ve kafayı yiyordum..

Şimdi 15 yaşında olan bir 626'ya biniyorum ve kafam çok rahat..

Türkiye'de insan kılıklı hayvanlar, bozuk yollar ve kasasından moloz saçılan kamyonlar olduğu sürece sıfır arabaya binmek, helede 60-70 binliklere, büyük cesaret..

ben aşağıda yazdığım cümledeki gibi bir düşünce sistemi geliştirerek ruh ve beden sağlığımı korumaya çalışıyorum..size de tavsiye ederim.

"Eğer sorun çözülebiliyorsa kaygılanmanın faydası yoktur. Eğer çözülemiyorsa kaygılanmak yarar sağlamaz."  Dalai Lama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Herkese geçmiş olsun birde ben anlatayım.

2 hafta önceKuşadası otelin açık otoparkında araç.bagajdan birşey almaya gidiyorum bagaj kapağı üstünde bir ayakkabı izi  >:( sonra camda tavanda  ön kaputta Aman Allahım bu ne?  :ohmy::jedi:

bildiğiniz yetişkin insan ayakkabısı ama o ayakkabıları giyen insan değil tabi.Ön kaputa fırlamışelleriyle tutunmuş cama basmış tavana çıkmış.orda bi etrafında dönmüş arka cam ,bagaj kapağından  yere atlamış hayvan.Neyse otel güvenliğine müraacat kameralara bakalım gibi geçiştirici sözler.e orada kamera yokmuş.Ne olacak? diyorum  sorumsuz davranıyorlar. :kafa:Netten bi araştırdımki bu tip vakalar yaşanan otoparklarda sorumluluk tamamen otoparkın(aklınızda bulunsun).gösterdim.bu kez burda olmamıştır nameleri.dedim bunun burda olmadığını siz ispat edeceksiniz ben değil genel müdürü sorumsuz.işi gariban güvenlikçinin sırtına yüklüyor bir sürü nokta vermiş güvenliğe çocuk kaç parça olsun.güvenlikçi dedi abi bi yıkayalım ne var ne yok görünsün yıkadık .oda ne sanki hiç o tepinmeler o arabanın üzerinde olamamış gibi zerre kadar iz yok.ayının ayakkabılarının lastik olmasından  sanırım. :ohmy: Yine sizinkiler çocuk,kavga,hata,kaza buna ne demeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...