Jump to content

91 Model Hb Bagaj Kapağı Hakkında.


Mursel_Balci
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar benim aracım 91 model hatchback arka bagaj kapağı anahtarla ya da içeride vitesin önündeki düğmeye basınca açılıyor. aracı aldığımda vitesin önündeki düğme çalışmıyordu sadece anahtarla açılıyordu. düğmeyi söküp temizledim ve çalışmaya başladı. bu düğme hem kilitleme hem de açma işlevini yapıyor. ama şöyle bir durum varki düğmede ki unlock tuşuna basınca kapak açılabilecek duruma geçiyor kapağı açıp kapattığımızda ise tekrar kilitleniyor. yani her bagajı açıp kapattığımızda anahtarla yada içeriden düğmeyle tekrar açmak gerekiyor. bu normal bir durummu acaba yoksa benim bagaj kilidindemi bir sorun var? eğer bu durum normalse bagajı kilitlemek için bir düğme niye koymuşlar onu da çok anlamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normal bir durum.

düşünün ki kilidi açtınız, ama kapağı açmadınız. trafiktesiniz ve kilitlemek istediniz, aynı kapılarınızı kilitlediğiniz gibi.

bagajı kapattığımda kilitli olmama ihtimali yok, ben seviyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...

ben bagajı sürekli kullandığım için iyi olmuyor aslında her seferinde anahtarı sok çevir aç. ya da içeriden düğmeye bas aç uzun iş. uzaktan kumandanın bagaj açma tuşunu aktif hale getireceğim ayrıca belki arka tarafa da bir düğme koyarım. araba açıkken düğmeye basınca bagajda açılabilir olur. eski aracımda da bu tarz bir işlem yapmıştım. bayağı kullanışlı oluyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...