Jump to content

Mazda2 Direksiyon Kılıfı Uygulaması


Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaslar

mazda 2'nin deri direksiyonu eskimeye puturlenmeye baslamisti ve hic de hos bir his birakmiyordu. ben de gidip bi kilif alayim dedim ama adam beni dikme bir kilifa ikna etti. ornekleri gorunce zaten cok hosuma gitmisti. neticede uyguladi ama direksiyon nikelaji dolayisiyla disarida kalan kisimlar oldu ve bu sefer de bunlar beni rahatsiz etmeye basladi. ben de bi sekilde kirilmasini da goze alarak kilifin artan kisimlarini nikelajin altina sokmaya karar verdim ve sanirim basardim da. mumkun olursa fotolari da ekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sag kol acemiligime geldi ipleri ve kucuk bir kismini kestim ama oncesinde japonla sabitlemistim sorun olmadi. sol taraftaki kolda kesmeye gerek olmadigini anladim biraz ugrasinca kenardan baslayarak sıkıştıra sıkıştıra yerletirebiliyorsunuz. esas sorun kilif dikislerinin de birlestigi alt kol. orda bayagi zorlandim ve dikis kenarlarindan kesmek zorunda kaldim. yine de dikisli yeri kesmedim cunku sıkı dikildigi icin acilabilirdi. kilif dikkat edilirse bayagi ustte kaliyordu. ama onu da ittire ittire  bir kenardan baslayinca gerisi geliyor. dikkat edilmesi gereken keskin bir bicakin kullanilmamasi hatta kor  ve dandik bir meyve bicaginin sirtiyla halledilebiliyor. ille de kesmek zorunda kalirsaniz ki alt kesil.eden yerlesmiyor dikisleri oncesinde pattex ile (en kral japon yapistirici) kilifa sabitlemeniz gerekiyor.

islem bittikten sonra ince iscilikte cok az olmasi kaydiyla nikelaj icerden japonlanarak kilifa sabitlenebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş ancak direksiyon biraz kalınlaşmış.

biraz kalinlasti evet ama oyle ciddi fark yaratacak bir sey yok. kilif cok kalin degil ve altinda da ince bir sungerimsi doku var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş bende bir arkadaşın aracına alıp yapmıştım dikmesi biraz zaman alıyor ama normal geçirmeli kılıflara göre çok daha şık oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...