Jump to content

Lpg Işıklarının Sönmesi..


mcmelankolia
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamün aleyküm..yeni hasıl olan sorunumu sizlerle paylaşmak,bu konuda engin tecrübelerinizden faydalanmak istedim..aracımda lovato sıralı sistem var.. sorunum aracım çalışıp gaza geçinceye kadar herşey normal..gaza geçtikten bir müddet sonra gaz ışıkları sönüyor sadece benzin ışığı yanıyor ve gaz bitme sesinden biraz farklı bir uyarı verıyor..arabayı stop edip çalıştırınca bazen düzelıyor bazen sorun devam ediyor..Gösterge ışıklarını denerken arabayı çalıştırmadan kontağı aç kapa yaptım bununla bir ilgisi olabılirmı..bu konuda fikrini beyan eden yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle bir durumla karşılaşmadım ama sorunun LPG kitinin yazılımın güncellemesi ile giderebilir diye düşünüyorum.

Mekanikten çok programsal bir sorun var gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düğme veya benzinle lpg yi ayıran parça bozulmuş olabilir.Lpg i yolları gözükdü :) sana..

geçmiş olsun.

Eyvallah..bi gösteririm lpg ciye..masraflıysa tosunum yatsın bu aralar evde..benden izin ona.. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O lpg kesici karbüratörlü sistem lpg li araçlarda var, sıralı sistemlerdeki gaz kesici valf sistemi bundan farklı.. Şikayeti olan araç sıralı sistem sanırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Sanırım bu kadar deneme süresi yeterli..sorun hasıl olduktan 2-3 gün sonra lpg ustasına götürdüm baktı sağını solunu kontrol etti bunda bişey yok dedi..o günden sonrada ALLAH bozmasın bir daha arıza vermedi..bi usta elinin değmesi gerekiyormuş.. :) usta baktıktan sonra hep kontrol ettim yolda, trafıkte bi gözüm hep düğmedeydi..artık yeterli dedim ve konuyu sonuca bağlamaya karar verdım..konuyla ilgili emeği geçen herkese teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Öncelikle Herkese Tekrardan Selamlar.. Ekzos Muayenesi için  sabahtan ümraniye candan mühendislik e gittim. sabah arızası olmayan sistem orada arıza verdi..sorumlu arkadaş değer okuyamayınca gazın anavatanındasın geç yukarda baksınlar dedi. usta sabah sabah işmisin der gibi kalktı yerınden ama sağolsun bı map sensörüne baktı bide gaz beynın altında soketmı sensör mü tam göremedim orayı söktü kablolarını kesıp yenıden bağladı.ayar yapıp verdi.sabah ve akşam iş çıkışında kontrollerımde herhangi bi arıza da vermedı..inşallah da vermez..bu aralar zor maddi açıdan..herkese teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...