Jump to content

2005 MAZDA 3 Prins Lpg Problemlerim...


emrahkaymaz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar 2 aylık mazda kullanıcıyım. Aracımdan lpg haricinde cok memnunum.   

Sorumda Ankara da işinin ehli prins yetkili servisi varmı ?

Aracım 2005 mazda 3 sport dynamıc ve orj. turuncu tek renk lpg yüzünden de aracımı satmak istemiyorum.

lpg 40.000 de takıldı suan 60.000 de ve bakımları düzenli ve servis de yapılıyor. ama lpg sorununu götürüyorum ayar ayar ayar sıkıldım ayardan maalesef.

Ankara da prins işinin ehli birini önerirseniz cok ama cok sevineceğim.

Şimdiden  cok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım otm. vites klimada tamamen rezalet bir çekişi var. Klima kapalı iken ayağım sabit gazda 3 vites te gidiyorum araba küçük  küçük yığılıyor. benzinde nokta hata yok arabada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam, ben de Mazda 3'üme prins taktırmıştım. gerçekten çok kaliteli bir kit, ama Allah bir daha ellerine düşürmesin... Öncelikle değiştirtebilirsen map sensörünü bir değiştirt. bazı kitlerde map sensörü fabrikasyon arızalı. bunu servisler de biliyor, ama bir türlü başka yerde takılmış lpg için kıllarını kıpırdatmak istemiyorlar.

Map sensörü değişiminden sonra birşey değişmezse, gerçekren tanıdık bir servis bulmak zorunda kalabilirsin, çünkü tanıdık olmayan Prins servisi söyleyeceklerimi yapmaz! Mazda 3'lerde donanım zengin olduğundan, normal 1.6 motorlarda kullanılan enjektörler yetmiyor. bir büyük enjektör kullanılması gerekiyor. ve aynı zamanda enjektörden manifolda giden hortumun çok kısa olması gerekiyor. bunu da 'pipo' denen bi aletle hallediyorlar. benim enjektörler garanti kapsamında değişti. pipo için 150 lira gibi bişey ödemiştim.

öncelikle map sensörünü değiştirtin, sonrasında düzelmezse, ve ankarada öbür işlemi yapacak servis bulamazsanız, size bursadan bir servis tavsiye edebilirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ilgin ve bilgin icin tesekkurler.

Aracimin map sensorunu 2 hafta once degistirdiler sonuc ayni bu sefer farkli servise gittim ayar dediler. Yaptilar bu sefer daha berbat oldu stop ediyor ve anahtarin uzerindeki unlem isareti devamli yaniyor. benzinde kullaniyorum simdilik hafta sonu rahat bi sekilde sabah erkenden servise gitmek istiyorum. Ama servisin beni dinleyerek anlayarak yapmasini istiyorum. Prins int. sitesinde cekiste fark edilmeyecek kadar cekis duser diyor. Servis olurmu ole sey duser ve fark edilir diyor. Parasinda da degilim pipo falan neyse yapsinlar ama yarim yamalak dinleyerek bi ayar bi tur tamam diyip veriyorlar. O nedenle Ankara da ariza konusunda isin ehli servis ariyorum.

Ama soylediklerini kesinlikle dikkate alacagim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ankarada bir defa memduh ustaya gittim. Cok guzel bi ayar yaptilar. Tavsiye ederim. Bi arastir istersen. Ama prins servislerinin genel sorunu seni onemsemezler, en iyisini onlar bilir. O yuzden allah yardciniz olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar merhaba ;

Gectigimiz hafta sonu memduh ustaya gittim ve gercekten isin ehli oldugunu gordum. Sorunu cozmek icin caba sarf etmesi insanin gercekten icini rahatlatiyor. Problemim suan  cozulmus durumda araba benzinde nasil gidiyorsa gazdada ayni.Kabahati arabaya oraya buraya atmak yerine sokup incelediler ve lpg beynin deviri okumadigini farkedip hemen cozum urettiler. Ellerine saglik demekten baska biseyde dusmuyor bana. Bu arada prins ekibi gec de olsa ulasip sorununuz cozuldumu diye sordular. Memduh usta ve ekibine cok tesekkurler...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 10 ay sonra ...

Forumda ihtiyacı olabilecekleri düşünerekten yazayım.

Şaşmaz'da Quattro Garage, Bekir Bey işinin ehli biridir. Atiker ve Prins yetkili servisi. Motor map ayarlarından iyi anlar. Chip uygulaması da yapıyor. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...