Jump to content

Mazda Bluetooth eller boşta (hands-free) cc9060 kiti kullanan yok mu ?


slash
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.mazda-tr.com/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2011-07/eller-bosta-(hands-free)-kitleri/C853V6350/

Ürün mazdanın orjinal aksesuar listesinde mevcut. 620 TL + Montaj ücreti var .  Mazda 2-3 ve bi kaç modeliyle de uyumlu.  Aldığım araçta da mevcut telefon görüşmelerini bluetooth üzerinden sağlıyor. Bury adlı bir markanın ürünüyle çok benzer.  Ben bildiğim kadarıyla yazmaya çalışayım, eksiklerimi varsa tamamlayınız . Sitelerde türkçe olarak bu ürünle ilgili hiç bir açıklama yok.  Sorumu da sona saklayayım  ;D

Cihaz ile bluetooth' lu akıllı telefonuzu eşleştirip telefon görüşmelerini araç içindeki mikrofon( kutu içeriğinde mevcut )  ve araç hoparlörlerinin vasıtayısla yapmaya olanak sağlıyor. Camlar açık olsa dahi karşıdaki sesi duyabildiğini belirtiyor.  Eşleme esnasında telefon rehberinizdeki isimleri de cihaza kaydederek cihaz ekranından yapmaya olanak sağlıyor. Dokunmatik bir ekrana sahip. Gece ve gündüz görüntü modları ve çok hoş renk seçenekleri mevcut.

Rehberinizdeki tüm numaraları cihaza otomatik kaydediyor. Sesli komut sistemi ile de ingilizce direktifler vererek menüler arasında geçiş ve aramalar cevaplamalar yapabiliyorsunuz. 

Ayrıca telefonumuzdaki müzikleride kablosuz olarak araçta dinlemeye olanak sağlıyor.

İşte burda benim bir sorum var. Telefonla cihazı eşleştirdikten sonra müzik açtıktan sonra telefondan ve araç hoparlörlerinden ses çıkmıyor. Bu cihaz üzerindeki dokunmatik ekran ile şarkı değişimi yaptığımda telefonumda da şarkı değişimi yapıyor. Senkronizasyonunda sıkıntı yok ama ses gelmiyor. Bir ara 3g ile youtubeden ufak yeğeni oyalamak için çizgi film izletirken tesadüf hoparlörden ses gelmilşti ama bir daha yapamadık. Lütfen bu konuda dayardımcı olursanız sevinirm .  Müşteri hizmetlerini aradım servise yönlendirdi , servisten de sonuç alabileceğimi pek sanmıyorum ama sonuç alırsam tekrar yazarım.

post-3174-141695301053_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Sorum hala güncel. İlginçtir ki mazda orjinal aksesuar listesinde yer alan bu ürüne destek vermede mazda müşteri hizmetleri ve servis yetersiz, hatta kestirip atmak için saçma cevaplar peşindeler . Yok mu bilgi sahibi acaba, a2dp ile ilgili veya yazılım, güncellemeyle alakalı olabilir mi ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Cihazı hiç görmedim ama müzik dinlerken belki aux a veriyordur sesi. Radyo dan aux denediniz mi?

Telefon gelince radyoyu otomqtik mi kapatiyor görüşmeyi açarken.

Direksiyona telefon tuşu eklediler mi

Arama için sesli tanima var mi

Baska telefonla eslestirme denediniz mi

Telefon marka modeli nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle cevabınıza ve ilginize çok sevindim , teşekkür ederim.

Cihazı servise gösterdim saçma cevaplar aldım. Bunun üzerine mazda müşteri hizmetleriyle görüşerek ürünü problemini belirterek genel merkeze gönderdim , sonuç bekliyorum.

Sesi kablosuz olarak aux' a vermiyor , radyodan aux denediniz mi demişsiniz tam anlayamadım sorunuzu :) 

Telefon gelince radyo- cd o an ne çalıyorsa kesip,  telefon çalma sesini ( mp3 ayarlı ) hoparlörden veriyor . Telefon ekranından ya da bluetooth cihazı ekranından dokunup cevaplayabiliyorum.

Direksiyonda telefon tuşu yok.  Arama için veya diğer menüler için sesli tanıma var.

Başka telefonlarla da eşleştirdim , daha önce iphone 5 ile problemsiz kullanabiliyordum. Şaun ne olduysa iphone5  veya lg nexus 5 ile telefon görüşmesi dışında müzikleri hoparlörden kablosuz alamıyorum . A2DP 2 telefonda da mevcut.  Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...