Jump to content

Mazda Türkiye Bir Üyemizi Barselona'daki Mazda MX-5 Lansmanında Misafir Ediyor


Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sanırım bir modelin hayranı için en özel anlardan birisi onun yeni jenerasyonunu ilk görenlerden olabilmektir. 6 Eylül'de bir üyemizin Mazda Türkiye'nin davetlisi olarak Mazda MX-5 lansmanında bu şansa sahip olacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

25thanniversarylogohiro.jpg

Bu sene 25. yılını kutlayan Mazda MX-5 bunu 4. jenerasyon aracını tanıtarak taçlandırıyor. 3 Eylül'de Japonya - Amerika  ve Barselona'da aynı anda yapılacak etkinlik ile dünyaya tanıtılacak olan Yeni Mazda MX-5, 6 Eylül'deki bir başka etkinlikte özel bir davetli grubuna “Long live the Roadster” sloganı altında gösterilecek. 6 Eylül'deki bu etkinliğe MazdaClubTR'den bir üyemizin de katılabileceği dün Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Bey tarafından bildirilince bu ismin kim olabileceği konusunda hiç tereddüt yaşamadığımızı söyleyebilirim.

Sitemizi uzun zamandır takip eden arkadaşlarımızın üzerinde ittifak ile kabul edeceği, 2007'den beri bilgilerini bizimle "godless commie" lakabı ile paylaşan Hakan Girginer abimizdi aklıma gelen.

Otomotivde çok ciddi bir bilgi birikimine sahip olan Hakan Abi, özel olarak ilgilendiği ve sahip olduğu 2. Nesil Mazda MX-5 ile de çok çeşitli projelere imza attı, bu projeler ve diğer bir çok konudaki bilgilerini de zaman içerisinde  bizlerle defalarca paylaştı.

Bilgilerinden fazlasıyla istifade ettiğimiz Hakan Abi'nin bu etkinlikteki izlenimlerini de sabırsızlıkla bekliyor, Barselona'da iyi zaman geçirmesini diliyor, Mazda Türkiye'ye ve özellikle Nurkan Bey'e MazdaClubTR'ye gösterdiği bu ilgi için de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...