Jump to content

Mazda3 MPS 2016’da 300 HP Güç ve Dört Tekerlekten Çekiş ile Gelebilir


Mazda_Ozan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6403.jpg

Mazda3’ün sportif versiyonu Mazda3 MPS ile ilgili yeni söylentiler ortaya çıktı. Automotive News’da çıkan habere göre Mazda3 MPS’nin üretimine 2016’nın ikinci yarısında başlanacak. Makyajlı Mazda3’ü baz alacağı iddia edilen yüksek performanslı otomobilin daha agresif gövdeye, daha geniş jantlara ve yüksek performans lastiklerine sahip olacağı iddia ediliyor.

Otomobilin kaputunun altında 2.5-litre hacminde turbolu bir motorun yer alacağı iddia edilirken, motorun 300 bg’den daha fazla güç üreteceği söyleniyor. Bu gücün dört tekerlekten çekiş sistemi üzerinden otomobilin dört köşesine aktarılacağı da iddia ediliyor olsa bile henüz kesin bir bilgi mevcut değil.

Aynı haberde Mazda’nın önümüzdeki yılın Haziran ayında CX-3 giriş seviye crossover modelini satışa sunacağı bilgisi yer alırken, MX-5 Coupe’nin de roadster modelin üretimine başlanmasının bir yıl ardından ortaya çıkacağı okuyuculara bildiriliyor.

http://otomobil.haber3.com/mazda3-mps-2016da-300-bg-guc-ve-dort-tekerlekten-cekis-ile-gelebilir-haberi-41443.htm

post-1390-141695301394_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Skyactiv-G ve turbo, ikisi birlikte olabilir mi? Ne kadar başarılabilir? Skyactiv-D'de bu başarıldı, hâlâ yarış pistlerinde 2.2L dizel Mazda6.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.5L Sky-Activ nasıl olur bilemem hemde 300 bg , hemde 4x4 hööhhh :D kulağa muhteşem geliyor bence :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fena olur :) Türkiye'yi bilmem de dışarıda çok başarmalı olacağı kesin. Bu yol tutuşa 4 çeker (muhtemelen cx5'te bilgisayar kontrollü sistem) ve 300hp akar gider. Eski kasada tork steering atın şaha kalkma hissini verse de asfalta yapışık giden bir mps düşüncesi bile cezbedici.  Boşuna Mazda'yı sevmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yüksek beygirler artık çok nadir değil ama yine de yaygınlaşmıyor. Mercedes 2.0lt 360hp motorunu GLA 45 AMG modelinde kullanıyor. Land Rover Evoque da 2.0tl 240hp. En çılgın motorlardan birisi de 1.6lt 3 silindir 400hp ile Nissan Lemans motoru fakat seri üretim değil tabiki. Önümüzdeki dönemde güzel araçlar göreceğiz inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

      Her kullanıcıya hitap eden bir ürün gamı satışları artırır, sonuçta performans kulvarında hemen hemen tüm firmaların araçları var,  yeni kasanı dış görünüşünün üzerine,  bahsi geçen performans bence alıcılara çok cazip gelecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde şu vergi sistemini artık değiştirseler , o beş kuruş etmeyen 1.4 Vw lere nal toplatır piyasada..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...