Jump to content

Mazda 323 Benzin Göstergesinin İğnesi Kırıldı


wolcano
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar,
aracımın gösterge aydınlatmasında yaptığım çalışma sırasında benzin göstergesini çıkartmak isterken, gösterge iğnesi motoruna bağlanan pimin dibinden kırıldı. şu anda benzin göstergem off durumda. bunun tamiri mümkünmüdür acaba. benzin gösterge motoru vb. şekilde aramalarıma rağmen bir sonuca varamadım. bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ederim. iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun.. Bağlantı şekli nasıldır bu iğnenin hiç karşılaşmadım. Aynı parçanın çıkmasından bulabilirseniz, değiştirebilir misiniz. Sanayide "kilometreci" diye anılan tamirciler var. Onların sorununuza faydalı olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam yanlış anlamayın ama hani bi reklam var ya "bir insan naim süleymanoğlu'na nasıl borçlanır" diye biraz o havayı aldım:))

 

gösterge aydınlatmasında ne türden bir çalışma yapıyordunuz acaba çok merak ettim.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

göstergenin ampullerini beyaz led yaptım fakat numaraların olduğu plastiğin arka fonu yeşil olduğu için bir değişiklik olmadı renkte. ve o yeşil bölgeyi ince zımpara ile temizlemem gerekti. dolayısı ile gösterge iğnelerini çıkartmaya çalışırken maalesef o talihsiz çıt sesi geldi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öle durumlara kazımak yerine boya sökücü, çözücü kimyasal kullanmak daha iyi bence, geçmiş olsun, sadece o parçayı bulmanız güç olabilir, sonuçta çıkma satılsa bide komple satarlar gösterge panelini, ama belki bizzta bu işi yapan işinin ehli birini bulabiliriseniz ,onun elinden gelebilir, tamir etmek veya yerin ebaşka bişey ikame etmek.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • autoçıkma
      Yazan: autoçıkma
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-temiz-garaj-arabasi-1998-familia-209859118/detay
    • tilki
      Yazan: tilki
      Arkadaşlar Yaz geldikçe yeni aldığım Mazdama bir şeyler yapma fikrindeyim.. Ama daha evvelinde özellikle Konyamızın bozuk yapılı yollarında beni rahatsız eden kapı döşemelerinden gelen seslerden başlamak istiyorum.... Kapılardaki cam otomatikleride çalışmıyor hemde onada bir bakıyım diyorum... Bu sesi besleme yaparak sünger vs... ile kim keser Oto Döşemeci'mi.. ? Yoksa ben sökebilir ve kendim yapabilirimiyim ? Tavsiye bekliyorum... Ayrıca hafta sonu Konya dışına çıktım yüksek hızda sürücü kapısından inanılmaz rüzgar sesi aldım, sanırsınız kapı açık böyle kapıyı uçurcak gibiydi... O normal mi yoksa kapım ayarsız mı ? Ama kapı dışardan tam örtük gibi ama... Tavisyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...