Jump to content

Satılık 1998 Model Mazda 323 Familia 1.8 Klimalı


lpakir

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar aracım ihtiyaçtan acil satılıktır. özellikleri aşağıda yazıyorum ankarada ikamet etmekteyim.
 
Mazda 323 famila 1.8
1998 model
klima, merkezi kilit, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektronik aynalar vs.
253 bin km.
sıralı sistem lpg (ruhsata işli)
motor ve yürüyen aksam sorunsuz.
çalışmayan hiç bir aksamı yok (kapı anahtar deliği lambasına kadar)
boya yoktur orjinal boyasıyla durmaktadır.
lastikler iyi durumda
aküsü iyi durumda yaklaşık 1 sene oldu değişeli.
yine 1 sene önce baskı balata değişti.
15.11.2014 tarihinde ;
yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bujiler, buji kabloları, antifiriz, cam suyu vs. kışlık bakımı yapıldı
 
eksikleri----
şöför koltuğu döşemesinde yıpranma var biraz (onun dışında döşeme temiz hiç bir sorun yok)
aracımın muayenesi geçti alacak kişi vize yaptıracak
sol arka çamurluk üstünde ezilme var biraz yaptıramadım ama boya istemez düzeltilecek sadece.
vergi borcu ve trafik cezası var. 
toplam muayene dahil borçları 420 tl tutuyor.
şu an maddi durumum olmadığı için ödeyemeyiyorum.
 
aracıma bütün bunlar dahil 8.000 tl istiyorum pazarlık payı var
 
muayene olmaması kafanızı karıştırmasın muayeneden geçemeyecek bir durumu yok arabanın gayet diri ve sorunsuzdur aracım.
 
lütfen acil olduğu için ciddi alıcılar arasın.
tel1 : 0532 155 08 94
tel2 : 0542 424 04 48
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • selbar33
      Yazan: selbar33
      Benim aracım

      Uno 70S, 1997 model

      LPG'li, beyaz renkli, motor kaportası çok iyi, 115.000 km'de. kendim memur olarak çalışıyorum. Benim Unoyu satıp aşağıda özelliklerini saydığım Mazdayı almayı düşünüyorum.

      Mazda 323, 1992 model, Doktor dan alınmış, Şimdiye kadar LPG siz kullanılmış ve daha yeni LPG takılmış, Kaportası ve özellikle motoru çok iyi, 266.000 km'de. Koyu renkli, Çok diri bir araç. Aracın iç kısımlarında, tavanında, ön düzeninde çizik yok, çok temiz.

      Uno'yu 8000 TL ye satıp bu mazdayı 10.000 TL ye almayı düşünüyorum, kafamı kurcalayan benim arabamdan daha yaşlı ve km'sinin daha fazla olması.

      Yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler
    • SafakOZKAN
      Yazan: SafakOZKAN
      Merhaba arkadaşlar. Aracım satılıktır ilan linkini tıklayarak görebilirsiniz.

      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-323-1vv988-model-kazasiz-enjeksiyonlu-2017-ye-kadar-muayene-209816982/detay
    • azkural
      Yazan: azkural
      Evet arkadaşlar 4 yıldır severek kullandığım mazdamı satıyorum. Sizlerin de bilgisi olsun istedim. Belki ilgilenen arkadaşlarımız olabilir.  
       
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ozenle-kullanilmis-kacirmayin-208755830/detay/
       
      Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • Kazasker
      Yazan: Kazasker
      Slm arkadaşlar.
      Nasılsınız?
      öncelikle araçlarımızda malum rüzgar ve yol sesinden baya muzdaribiz. bu konuda özellikle yalıtım konusu üzerinde çok durulmakta. ama asıl gürültü kapı ve kapı aralıklarından gelmekte. 
      malumunuz bazı mazdalarda sadece dış kapıda toz lastiği bulunmakta. benim araçta bunlardan birisi. iç tarafta lastik yok mu elbette var ama ne işe yaradığını kendisi bile bilmiyordur  kapı içi lastikler sert ve etsiz tiplerden. bu da haliyle dış lastikten kaçan toz,ses ve suyu içeri alınmasına müsaade ediyor. benim amacım iç kapı lastiklerinin etlisini takmak ve ses ve su izolasyonu sağlamak. 

      önce aracımızı tanıyalım.




      bu gün birkaç firmaya gittim. üretici ve toptan dağıtıcı firmalara. ürünlerini inceledim. içlerinden bir firma toptancısı hoş muhabbet ve sıcakkanlılıklarıyla beni cezbettiler. gayette hoş karşıladılar. önce benim aracı incelediler. mevcut fitilleri test ettiler ve kalitesine baktılar. ebatlarını ölçtüler.kapı kapanınca oluşan boşluğu ölçtüler. kapı kapanınca kasmasın diye et kalınlığını ölçtüler, baya profesyonelce yaklaştılar. hatta kendileri takıyorlar ürünü ama ben işin ameleliğini sevdiğimden elletmedim   ellerinde tüm markaların orjinal ve yan sanayi tüm ürünleri mevcut. hatta metre hesabı ile satılan bile var.




       

      sesi ele almışken taban ve kapı içi izalosyona el attım. yine yerli üretim simself membran araştırdım ve aşağıdaki ürünü buldum. kalın ve keçeli üstelik kendinden yapışkanlı. 

      malum kapılarımız baya hafif. kapatırken tiz bir ses çıkıyor. kalın membran biraz ağırlık verir kapıya. bunu denemek basit. mesela camlar tam inikken kapınızı kapatın. daha tok ve daha iyi kapandığını göreceksiniz. ama cam tam kapalı iken boşluk sesini daha belirgin duyacaksınız. 

      piyasada satılan bituself gibi ürünler ince ve pahalı ve de küçük ebatta.. ben bu ürünü fabrikadan aldım ebatları 1m ye 10 m. kendinden yapışkanlı ve keçeli. 78 tl.
       



    • tilki
      Yazan: tilki
      İyi günler, 92 Model Mazda 323 'ümün bagajı içerden açılabiliyor ama anahtar ile açılamıyor. Sanırım bozuk. Bugün ustama bıraktım... Sanırım değişecek. Düşüncem şu ; Bagaj kilidi değişince doğal olarak, ek olarak onun anahtarı olacak. Bende bulunan açma kapama sustalı anahtarın o anahtar eklenirmi sizce ? Yada bu kumandada boş bir tuş daha var ona basınca bagaj açılması ayarlanırmı ?
×
×
  • Yeni Oluştur...