Jump to content

1991 Model Dizel Mazda 323


FeO

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba genel olarak bildiklerim bu araçlar gümrükten gelmedir zamanın TR distribütörü dizel araç ithal etmemiştir motor aksamından herhangi bir arızada çıkmacı yada hurdacılarda sizi uğraştırabilir su anki aracımı ağustos ayında aldım bundan önce bende 2001 323 dizel buldum galeriden adam sağolsun esnafın iyisiymiş bana önermedi illaki düşünürseniz mazda ustası biri tarafından iyice kontrol edilmesi gerekir. Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn Feo görünüş itibariyle araç diri duruyor ama dizel olduğu için bişey diyemeyecem, böle fotolardanda çok net bir yorum yapmak doğru olmaz, sadece aracın temiz kkullanılıp kullanılmadığına dikkat ediniz, döşermeler ve aksesuarlar hırpalanmış ve yıpranmış ise epey bir hor kullanılmış demektir bence iyicene bir ustaya göster fiyatta da indirim iste ufak tefek masraflar çıkması muhtemeldir.

      Yakıt durumu nedir hiç bilmiyorum bu dizel versiyonların, onuda iyice araştır, sonuçta buna lpg de takamazsın , sonra epey yakıt parası ödersin , diyeceğim şuki böle genel olarak bir gözlemle,  gözüne dökük, bakımsız gözükürse hiç boşuna dizel arabada macera arama, ama için sinerse tabii iş başka, hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakmamızı istediğin arabaların linkini bırakırsan daha iyi olacaktır.

Arabaya baktım çok temiz bir 626 ya benziyor ayrıca motorda yeni yapılmış değerlendirmeyi düşünebilirisin. öbürüne 10 basar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

     Her ikiside idealdir, fiyat çok makul bence, 1. arabanın çok temiz bir araba olduğu, belli ufak tefek vurukları ve ezikleri var, oda olduğu gibi duruyor, buda orjinal olduğunu gösterir ama iç döşeme rangi mavi dikkatini çekmek isterim , onun dışında biraz bütçe ayrılıp güzelcene bakım yapılırsa rahatlıkla tertemiz binilebilir, motor konusuna gelince iyice bir ustaya göstermek gerek sonra 2-3 bin motor yapım ,bakım masrafı çıkabilir karşına.

    2. arabanında görünütüsü temiz değişen yok diyor, satıcı eğer dürüstse zaten araba orjinal demektir, boyalı gibi geldi, direksiyonu berbat etmişler, benim görüşüm tabii :) , iç döşeme ve gögüs siyah, başkada diyeceğim yok motor için sölediklerim bu araba içinde geçerli, aracın tüm fonksiyonlarının çalıştığından emin ol ödellikle elektrik sisteminde sorun olmasın.

    Şahsen araçların ikiside renk olarak bana hitap etmedi , tabii zevk meselesi,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

     Rica ederim, bak bu araba çok güzel öncelikle modeli yeni ve mazdanın son logusu kullanılmş, ayrıca km si düşük, tabii oynanmadığından emin olmak gerek, ayrıca araba çok diri ve tertemiz kulanılmış , direksiyonundan belli, istersen şahsı ara daha detaylı fotolar öndersin sana iyicene bak. Erzurumun havası hemli değildir ek çürüme falan olasılığıda zayıf, tabii ne kadar kalmış bilinmez, bana kalırsa diğer araçlara göre bu sıfır kalır, renkte çok güzel bu kasaya gümüş gri çok yakışıyor, sonuçta jantından tut ufak tefek dokunuşlarda yakışmış, sonuçta herşey paradır, lpg de var , orjinal ssisleri bile var, yazdığım kriterleri inceledikten sonra bence alınabilir bir araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mrb satıcı ile görüştüm pazarlıksız veriyor. Ve foto sadece bunlar diyor. Biraz güvensiz geldi bana yine arayışa geçtim. 10 11 civari düşünüyorum lantislere mi bakayim yoksa 626 mi dusuneyim. Temiz olması açısından

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...

Sakin bulasmauin eski dizel ve bu motor Turkiyede yok sikinti cikarsa ki cikar zannimca nede olsa 91 model arac almayin zaten 91 dizeller o kadar da rkonomik degildi son yillarda turbo teknolojisi ile gelisti ekonomik icin lpg modellerine bakin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...