Jump to content

Satılık Mazda3


Smyrna

Tavsiye Edilen Mesajlar

 
Çok sevdiğim, gözüm gibi baktığım arabamı satıyorum. 
 
2009 model MAZDA 3 HB
Renk: Galaksi Gri
1.6 motor benzinli + LPG’li
94bin km (İlk sahibi benim)
Şehiriçi – şehirdışı karma ortalama yakıt tüketimi: ~0.28 TL / km
*** 35 PLAKA *** :)
 
Standart donanıma ek donanımlar:
BRC LPG sistemi
Good Year Ultragrip 8 Kış Lastikleri (Dört mevsim lastikleri de yenilendi)
Kameralı, Türkçe konuşan, uzaklığı cm cinsinden söyleyen arka park sensörü (monitör dikiz ayna üzerinde)
Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Kit
 
Tüm periyodik bakımları Bursa İnallar Mazda'da yapıldı. 
Sürücü kapı dış sacı değişti, göçük ve çiziklerden dolayı ön ve arka tampon farklı zamanlarda boyandı. Bunun dışında bir şey yok. 
 
Fiyat: 32bin TL
 
post-1618-0-39833400-1420623337_thumb.jppost-1618-0-40942400-1420623546_thumb.jppost-1618-0-05131200-1420623557_thumb.jp
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler arkadaşlar. Türkiye'de japon otomobiller ve özellikle Mazda hakkındaki bilgisizlik ve önyargı (piyasası yok geyiği) malum. Hiç sinir olmamak için şimdilik sahibinden.com'a falan koymadım. Bu arabanın değerini yine Mazdacılar ve onların çevresindekiler bilirler diyerek şimdilik sadece buraya ilan koydum. Bir de arkadaşlarıma duyurdum tabii. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acil satmanız gerekiyorsa sahibinde.com'a koyun derim. Daha hızlı satılır, burda görecek insan kısıtlıdır ne de olsa.

 

Boş laflara da aldırmayın, bilinçli kullanıcı gelip alacaktır aracınızı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedan olsaymış ben alırdım :(

 

Daha spor görüntü olduğu için ben HB tercih ediyorum ama tabii zevk meselesi. :)

 

Yukarıda yazdığım gibi forumdan bir Mazdacıya veya bir yakınına gitmesini çok isterim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • kuzey55
      Yazan: kuzey55
      son 1 aydır (ilgisi varmı bilmem ama havalar soğuduktan sonra) herzaman olmasada  ayda 3-4 kere benzinden lpg ye geçişte sorun yaşadım. aracı çalıştırıyorum hareket halinde benzinden lpg ye geçiş yaptığında bazen motor ışığı yanıp sönmeye araba teklemeye başlıyor. elimle benzine alıyorum benzinde gidiyorum araba ısınana kadar ısınınca elle lpg ye çevirdiğimse sorun yok. yada durduğum yerde aracın ısınmasını dolayısıyla benzinden lpg ye geçmesini beklersem yine sorun yok.. sadece araba soğukken hareket halinde benzinden lpg ye geçerken bu sorunu yaşıyorum. arabam 1.5 senedir bende yani geçen kış da bendeydi böyle bir sorun yaşamamıştım. nedeni hakkında fikri olan varmı?
    • saltug
      Yazan: saltug
    • saltug
      Yazan: saltug
    • gomodoejderi
      Yazan: gomodoejderi
      Merhaba arkadaşlar,
       
      Şubat ayı içerisinde bir araç fırsatını değerlendirmek için aracımı satışa çıkarmış bulunmaktayım. 1 adet kapalı otoparkım bulunduğu için 1 adet araç bulundurmak istiyorum, bu yüzden aracım satılıktır. Şubat içerisinde satış gerçekleşmez ise, diğer aracın durumuna göre satıştan kaldıracağım.
       
      Adettendir girişi yapayım,
      Makine Mühendisinden satılık Mazda3 Impressive Sedan 2012 1.6 Diesel satılık araç;
       
      30 Nisan 2013 trafik çıkışlıdır.
      Araç ilk alındığı gün bakıma alınmıştır. (yağ değişimi ve polen filtresi değişimi) Araç ilk 1000Km de bakıma alınmıştır. (yağ ve yağ filtresi değişimi) Araç sırası ile 12000, 21000,28000 de bakıma girmiştir (rutin bakımlar). Bakım faturaları mevcuttur. Şuan 33000 Km dedir. (km yi olduğundan fazla yazdım, kullandığım araçtır.Şua 32200km) Araç üzerinde 4300K xenon, araç içi ampüller SMD LED, Android Multimedia (geri görüş kamerası, internet desteği, yandex ile trafikten uzak navigasyon vs mümkün ve kullanmaktayım), bagaj havuzu, mazda3 kauçuk paspas ve halı paspas mevcuttur. Sökülebilir krom egsoz ucu vardır. Araç üzerinde geri dönüşü olmayan hiçbir uygulama yoktur. Bütün akaryakıt fişleri sıralı tarihli mevcuttur. Araç iş yeri ve evde yer altı otoparkında park edilmektedir. Tam kapalı otopark aracıdır. Garantisi devam etmektedir. 1. MTV ödenmiştir. Tüketim 5.6 Litre/100Km dir.  
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-1.6-diesel-impressive-multimedia-kapali-otopark-araci-202281881/detay/
       
      Emrah ALKAN
      Plaka 16JUH84
    • Evreka
      Yazan: Evreka
      Merhaba arkadaşlar,
       
      Uzmanına veya konudan mağdur olan benim gibi kader arkadaşlarıma 2 önemli sorum olacak. Aracıma 50-60 tl LPG alıyorum 4 led full olarak doluyor ve şehir içinde en fazla 125 km yol yapıyorum ikaz ışığı yanıyor, LPG bitiyor. Bu kesinlikle normal değil farkındayım... Bunun nedenlerini sormuyorum bir sürü nedeni olabilir. Ama özellikler şundan olmazsı kuuvetle muhtemel diyebileceğimiz bir konu varsa onu öğrenmek isterim.
       
      Diğer en önemli sorum ise özellikle 100 km hız ve 3000 4000 bin deviri geçtiğimde içeri çok fazla tüp kokusu geliyor. Ne kadar hassas ve devirli kullanırsam kullanayım engel olamadım. Özellikle ani gaz kesme ve hızlanmalarda geliyor diyebilirim.
       
      Karbüraötrde gaz kesme kelebeinde sorun olabilir henüz baktırmadım. Bunun nedeni benim için önemli bilenlerden ya da tahmini olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
       
      Bu arada otomatik şanzımandır.
       
       
      Hepiniz sevgiyle sağlıcakla kalın
       
       
       
×
×
  • Yeni Oluştur...