Jump to content

Makale : Yılın En Güzel Otomobili Oylamasında Yeni Mazda MX-5


Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eurosport'un genel sponsorluğunda düzenlenen oylamada Yeni Mazda MX-5 güçlü rakipleri ile yarışarak Yılın En Güzel Otomobili olmaya çalışacak. Tabii onu sevenlerin oyları ile..

.Eurosport'un genel sponsorluğunda düzenlenen organizasyonda oylama, 2014 Aralık'ta başladı ve 18 Ocak 2015'te sona erecek.

Son olarak, Citroen C4 Cactus, Smart For Four, Opel Adam Rocks ve Renault Espace'in elenmesinin ardından geriye, Mazda MX-5, Mercedes C-Class Estate, Fiat 500X ve Jaguar XE kaldı. Oy kullanabilmeniz için; mail adresiniz, facebook hesabınız, twitter hesabınız veya goole plus hesabınızla login olmanız yeterli.

Birinci seçilen otomobili bilenler arasında yapılacak çekilişte kazanana 30.000 Avro bedelinde bir otomobil, Yine aynı çekilişte 2. kişiye ise 3.000 Avro değerinde Bell&Ross saat hediye edilecek.

Oyunuzu buradan kullanabilirsiniz.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işlem tamam O0


videoyu izleyince bir şey dikkatimi çekti

 

sanırım orta çağ dan kalma eski bir yapı da çekilmiş veeeeee

Topların önünden mazda mx-5 geçerken "tören kıtasını selamlama" efekti yapılmış  :hi:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

    Nasıl bir oylamadır anlamadım, tamam en güzel otomobili seçecez ama hepsinin kategorisi farklı;  jaguarın ,karşısında 6 olsa eyvallah , fiatın karşısında cx3 olsa eyvallah , mercedesin karşısında 6 sw olsa eyvallah, nasıl objektif ve hakkaniyetli oy verecem bilemiyorum kararsız kaldım, ben mx5  jaguar ve mercedes arasında kaldım. Lakin oyumu gene mazda dan yana kullanacam galiba.

    Sonuçta benimde mazdam var öncelik onun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bir oylamadır anlamadım, tamam en güzel otomobili seçecez ama hepsinin kategorisi farklı; jaguarın ,karşısında 6 olsa eyvallah , fiatın karşısında cx3 olsa eyvallah , mercedesin karşısında 6 sw olsa eyvallah, nasıl objektif ve hakkaniyetli oy verecem bilemiyorum kararsız kaldım, ben mx5 jaguar ve mercedes arasında kaldım. Lakin oyumu gene mazda dan yana kullanacam galiba.

Sonuçta benimde mazdam var öncelik onun.

sen 6 falan diyorsun jaguar ile Fiat 500 aynı yarışmada yarışıyor [emoji1] objektiflik derken ? [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

     İşte bende onu diyorum, bu ne biçim yarışma , objektif olmak çok zor çünkü yarışan araçların sınıfları farklı kim hangi sınıf araç seviyosa o aracı onaylayacaktır.

     Şahsen ben roadstar sınfından pekte hoşlanmam benim sevdiğim segment d-e sınıfı sedanlardır, böle bir çelişkide kaldım ama mazda 323 hb min hatrına mazda yı seçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oy verdim ama şu arabanın arka kısmı yalancı çıkarıyo resmen beni yine alışılmışa meydan okumuşlar normalde hep arka stoplar güzeldi bu sefer ona meydan okumuşlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...