Jump to content

Makale : Mazda 3 VIN Kodu - Şasi Numarasındaki Bilgiler


MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sahip olduğunuz Mazda 3 aracınızın VIN Kodu - Şasi Numarasında ne gibi bilgiler var ? .VIN (Vehicle Identification Number = Araç Şasi Numarası), zemin panelinin sağ ön kısmında ve etiket ise sağ taraftaki B-direğinde bulunabilir.

Resmi ekleyen

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüldüğü kadarı ile Amerika'da üretim yılını temsil eden 10. rakam Türkiye'de ( ve Avrupa'da ) bir şey ifade etmiyor. Ruhsata baktım, bendeki rakam "0" , herhangi bir yıl karşılığı yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet 1. nesil Mazda3 ler BK, 2. nesiller BL olur. Gövde fark etmez, Motor 1 ve 2. Nesilde Z, Şanzıman da tipine göre orada yazdığı gibi, bir tek eski kasalar ile ilgili Yarım Aks / Emisyon değerinin karşılığını bulamadık henüz, bulursak onu da paylaşırız .

Mesela bende Yarım Aks / Emisyon düzeyi kısmında 1 yazıyor

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra ...

arkadaşlar bilginiz var mı aceba; ülkemiz de satılan bütün mazda araçlar (özellikle 3. Nesil Mazda 3 ve cx3) Made in Japan mıdır? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      VIN (Vehicle Identification Number = Araç Şasi Numarası), zemin panelinin sağ ön kısmında ve etiket ise sağ taraftaki B-direğinde bulunabilir.


    • enigma34
      Yazan: enigma34
      Merhaba arkadaşlar,
       
      Daha önceki aracım olan skoda için boyle bir site mevcuttu. şasi no ile sorguladığında aracın fabrika çıkışı teknik özellikleri listeleniyordu.
       
      Mazda için de böyle bir site var mı acaba ?
       
      Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...