Jump to content

Mazda 323 BF 1988 Model Motor Susuyor.


SafakOZKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar. Aracımda 4 günden beri yaşadığım sorunu ileticem sizlere. Geçenlerde aracı çalıştırdım motor soğuktu (bu konuda etken olurmu bilmem) işe gidiyorum ve kasisten geçtim araç sarsıldı ve stop etti ve kontak ışıkları yandı. Marşa basmama rağmen ateşleme olmadı ve birsüre sonra çalıştı. Hiç birşey olmamış gibi devam ettim. Ertesi günü yeniden kasisten geçerken ( bu sefer yavaş geçtim) yeniden stop etti ve 2 dakika sonra çalıştı ( aracı bu süre içerisinde benzinde kullanıyordu) . Ve son olarak dün akşam motor soğuktu yeniden küçük bir sarsıntıda stop etti ve çalışmadı. ( araç bu süreçte gazdaydı). Aracı öyle bıraktım işe geldim ustaya götürücem fakat ne olduğu hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ben araca ses sistemi taktırmıştım. Tesisatı yapan arkadaş aküye kablo bağlarken lpg beynini sökmüş yerinden. Öylece boşta bırakmış. Arkadaşla gittik araca bakmaya dedik belki kutup başlarında problem vardır veya buji kablolarınında problem vardır diyerek ümit ediyorduk. Kabloları yoklamaya başladık anormal bir durum yoktu. Akünün yanında aşağı sarkan birşey vardı kabloyu tuttum hafifçe çektim elime üstünde atiker yazan alüminyum bir kutu geldi, bende pek bilgili değilim arkadaşa sordum bu neyin nesi diye, lpg beyni onun boşta ne işi var dedi bana dalga geçerek. Ardından onu sabitledik ve marşa bastım araba çalıştı. Atikere götürdüm servise birşey yok şu anlık dedi. Sorunsuz araç çalışıyor. İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Kullandığınız araç piyasada çok bulunmayan bir araç. Sanırım 88 model. Çeşitlilik açısından motor ve dıştan bir iki foto görebilir miyiz?


Profilinizde de 98 model yazıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun Şafak. Demek lpg beyninde sıkıntı olduğu zaman lpg kullanmıyor olsan bile motoru etkiliyor. Hiç başıma gelmemişti ama öğrenmiş oldum bende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...