Jump to content

Satılık Mazda Lantis (323F BA) 2.0i V6


s.taykara

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet arkadaşlar çok üzülerek keyfi ilana koyduğum Lantis'imi resmen satma kararı aldım. Otomatik vites araçlar ile takas düşünebilirim ( Hanımın kullanabileceği.)
* Forum aracılığı ile ulaşacak arkadaşlara fiyat konusunda uzlaşı sağlayabileceğimizi belirtmek istiyorum. Detaylı bilgi için ilan adresini paylaşıyorum, ilandaki numaradan gün içinde ulaşabilirsiniz, saat 18:00'dan sonra daha rahat ve uzun görüşme yapabiliriz.
 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-emsalsiz-mazda-323f-ba-2.0i-v6-144-ps-203254186/detay

post-9246-0-85793800-1425888011_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Burak Bey yeni aldım lakin nişanlım alışamadı, hem sürüş hemde ilgi çekmesi bakımından biraz sıkıntı ortaya çıktı, üzülerek ve istemeyerek 4 yıl araştırıp sonunda almaya değer bulup aldığım bir araç ve satmak durumda kaldım. Elimde olsa tarihi eser olana dek saklarım, ki 1 hafta da bineceğim için hatırı sayılır masraf ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üzüldüm, Allah daha iyilerini nasip etsin diyorum o zaman :(

Teşekkür ederim. Belki model vs bakımından daha iyisi vardır ama 2007'den beri hayalini kurduğum bir arabaydı Lantis, bu yüzden heves bakımından daha iyisini bulacağımı sanmıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keşke o güzelim motoru atikerle ziyan etmeseydiniz.. Hayırlı satışlar...

Açıkçası LPG'yi ben taktırmadım, ben taktıracak olsam Prins düşünürdüm, sistemi kontrol de ettirdim sıkıntılı olabilecek şekilde bir nokta olmadığı bilgisini aldım. Motor ile ilgili herhangi bir problemin olmadığını da belirtmek isterim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış anlamayın ama Fiyat çok abartılı değil mi? Neye göre yazdınız merak ettim doğrusu?

 

Bu tür yorumlar polemiğe sebep olacağı için konularda yapmıyoruz. Satıcı ile birebir özel mesaj ile görüşmek daha doğru diye düşünüyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış anlamayın ama Fiyat çok abartılı değil mi? Neye göre yazdınız merak ettim doğrusu?

Sevgili kardeşim neden yanlış anlayım, arabam seninde bildiğin üzere Türkiye de bulunan bir kaç 2.0 V6'dan biri, haliyle baz alabileceğim şu an satışta olan bir emsal de yok, doğal olarak ortaya sembolik fiyat çıkıyor. Kaporta akşamı yaşına göre çok düzgün ve kendisini gösteriyor, jantları değiştirmek için gittiğim dükkanda arabanın göğüs kısmını nerede revize ettiğim soruldu, orjinal olduğunu söylediğimde yüzlerindeki şaşkınlık ifadesi beni çok mutlu etmişti. Motoru oldukça iyi durumda. Bu gibi kriterlere sahip 1.8'lerin fiyatlarına baktim 18 - 25 bin arasında değişen bir aralık gördüm üzerine, üzerine içimden geçen 2.0 V6 faktörünü ekledim ve bu fiyat ortaya çıktı. Eğer olması gereken yahut şu şekilde bir bedel daha gerçekçi olacaktır şeklinde bir fikrin varsa duymak isterim. Bana yardımcı olmuş olursun.

*Edit:İmla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın adminlerim konuyu kitleyebilir yahut silebilirsiniz aracımı satmaktan vazgeçtik çok şükür. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • s.taykara
      Yazan: s.taykara
      Arkadaşlar yeni almış olduğum Mazda Lantis 2.0L V6 aracım için kullanma klavuzu arıyorum fakat detaylı bir bilgi bulamadım, Aracıma parça sıkıntısı yaşamadan orta çaplı bir bakım yaptım, motor parçalarının büyük bir kısmı 626 2.0 V6, MX-3 2.0 V6, MX-6 V6 ve Ford Probe ile aynı. En çok zorlayan arka fren disklerinin balatalarını bulmak oldu. 
      Sizlerden yardım istediğim nokta ise daha önce karşılaştınız mı bilmiyorum ama aracımın klima kontrol panelini dijitale çevirmek istiyorum, bunun yabancı bir kaç forumda JDM A/C Climate Control Panel ( http://www.bigberts.com/forpublic/Mazdatech/DSC_0496.jpg) kitinin kullanıldığını gördüm ancak konular güncel olmadığı için net bilgiye ulaşamadım. Bu parça ve aracıma montojı hakkında bilgi, fikir, yol gösterecek tecrübeli bir arkadaşımız varsa çok güzel olur, çokta güzel iyi olur tamam mı
       
      Bu da canavarımız:

×
×
  • Yeni Oluştur...