Jump to content

Bursa'dan Satılık Masrafsız Aile Aracı Mazda3


Mazda3Barisss

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok yakın bir abimizin aracı satılıktır impressive 2010 model mazda3 sedan manuel tüplü yaklaşık bir sene önce tüp takıldı ruhsata işli 4 lastik sıfır yeni bakımdan çıktı herşeyiyle sıfır masrafsız orjinal bir araç .. Araçta 1200 TL lik hasar kaydı var fotoğrafta mevcut sol arka çamurluk üstü ve sol arka kapı boyandı .. Birde geçen hafta yağmurdan dolayı ağaçtan düşen yapışkan kaputta ve tavanda iki üç yerde çok ufak boya kaldırmıştır onunda fotoğraflarını koyuyorum rütuş kalemle kapatılmıştır .. Forumdan birisine gitmesi daha hayırlı olur diye buraya yazıyorum kendisi otomatik mazda3 alacağı için satılıktır ..

 

Araç 2010 modellere özgü yedek anahtarı sustalıdır

4 cam ve sunroof tek tuşla açılır kapanır

cam açma kapama tuşlarının hepsinde ışık aydınlatması vardır 

ön cam rezistansı vardır

kumanda üzerinden 4 cam ve sunroof tek tuşla açılır kapanır 

 

Sahibinden.com da ilanı vardır 

 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-devlet-memurundan-satilik-cok-temiz-masrafsiz-aile-araci-211886732/detay/

 

ogEpG7.png

 

l7EpJE.png

 

VVENoP.png

 

1yNB1G.png

 

LaQNkb.png

 

7kAd9a.png

 

PqQN87.png

 

94GAMr.png

 

qYEp6Q.png

 

XvdNVj.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın abicim mazda satıldıktan sonra babam kendi işinde de daha rahat kullanmak amacıyla ford tourneo courier aldı .. bende mazda3 için para biriktirmeye başladım :) 1.6 95 HP titanium paketli dizel tabi odun hissiyatı hatsafhada malzeme kalitesi yol tutuş mazdayı ilk gün aratmaya başladı benim için tabi :) fakat yakıt konusunda mükemmel tutumlu 3.7 4.0 arası geziyorum 90 100 arası ortalama kilometrede 22 kuruş yakıyor :)

 

OqE5B0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 ün otomatiğinden çok memnunum (yağ sızdırma harici). Böyle güzel bir araca alışmışken otomatiği de varken niye başka markaya geçilsin ki. :)
Hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...