Jump to content

Mazda 3 2004-2009 DVD Navigasyon 0 Sıkıntı


serhanmustu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam Arkadaşlar bu konuyu uzun zamandır araştıran biri olarak kesin çözümü bulmuş bulunuyorum malumunuz en büyük sıkıntımız bu sistemde üsteki Yol bilgisayarı ekranın calısmamsı idi bu sorunu navimex Nav 9986 ile çözmüş dikkat edilmesi gereken bu cihazla beraberinde ufak bir aparat daha çıkıyor o arabanın dili ile cihazı bağlayan bir aygıt geri görüş ön kayıt dvr tv vs vs vs ...... hepsi içinde taktırdım fiyat yazmıyorum etik olmaz zaten cihazın fiyatı az cok internette var dikkat edilmesi gereken mor bir mödül Ankarada Can can oto iskitler motaj dahil sıfır sıkıntı kırmadan dokmeden işinin ehli adamlar çok menun kaldım sizle paylaşmak istedim nede olsa mazda bir ayrıcalıktır ses kalitesinde değişiklik yok görüntü kalitesi beklenenin altında ama fena değil sorularınız olursa buradan yazın ara ara bakıcam konuya ( sormayın diye yazıyorum  YOL BİLGİSAYARI çalışıyor :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biraz karışık bir konu olmuş. ya da ben okuduğumu anlamıyorum. reklammı yapıyorsunuz yada tavsiyemi..

fiyat vs bilgileri verip fotograf vs ekleseydiniz yararlanırdım en azından.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen ya bir fotoğraf felan neden eklemediniz acaba. Ayrıca fiyat yazmanın neresi etik değil ? Ona göre yararlanmak isteyenler olacak belkide.

Diğer aracıma can can otoda mono bass ve kabinli bass taktırmıştım.. Açıkcası memnun kalmadım. 2-3 defa tekrar gitmek zorunda kaldım. En sonunda da bass gitti. suan cızırtılı çalıyor.. Bunların hepsini bir kenara koyalım. Montaj yaparken yolcu tarafındaki perde hava yastığının fişeğini gevşetmişler nasıl olduysa (Montajdan sonra airbag ışığı yandı) Ertesi gün gittiğimde kendilerini ilgilendiren birşey olmadığını söylediler ve serviste çözüm buldum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra ...

Selam bende Mazda 3 2006 Navimex 9986 taktım fakat yol bilgisayarı çalışmıyor .Can bus ufak beyninide taktım fakat yol bilgisayarı herşey çalışıyor mesela üstteki orjinal ekranda butun çalışan fonksiyoların isimleri çıkıyor ama yol bilgisarı ve saat yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar malum ürünü fiyatı belli zaten 1000-1100 tl arası satılıyor ben kimsenin reklamı yapmıyorum şu söyleyeyim bizim arabalarımız bilmiyorlar bilen birilerini buluncada altın bulmuş hissine kapılıyorum yani montaj esanasında kırmadan dökmeden yapan usta nadir bulunur ayrıca bu fiyata ek olarak geri görüş dvr kamera olmak üzere iki kamerada hediye edildi özgür arkadaşımın sorusunu cevaben direksiyondaki menü tuşuna baslılı tutarak aracın saat ve yol bilgisayarı menüsüne girebilirsin  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 yıl sonra ...

Konu epey eskimiş ama yeni konu açmadan buraya yazayım dedim. Aracım 2007 model makyajlı kasa sedan. Dün android 5.1 multimedya sistemi taktık. Ürün Radyo ve Televizyon hariç gayet tatmin edici. Fakat bilgi ekranında yakıt tüketim bilgilerini göremiyorum. Saat gözüküyor, sıcaklık bilgileri falan var. Montajda bilgi ekranı da söküldüğü için tekrar bağlayınca saat sıfırlandı, şu an ayarlayamıyorum. Saat sürekli yanlış gözüküyor. Yeni takılan cihazda info tuşu yok, Araç comfort modeli olduğu için direksiyon kumandası da yok. Direksiyon kumandası olmadan ben nasıl yol bilgisayarını görebilirim? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...