Jump to content

NX-266 C Mazda-3


haydarerdal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi günler. Fabrika çıkışı aracıma NX-266 C modelinden taktırdık. Fakat bir kaç gündür navigasyon çalışmıyordu. Ben de bugün takılı hafıza kartını çıkartıp naviextras toolbox ile güncelleme yaptım yine çalışmadı. Menüden navigasyonu seçip çıkan ekranda navigasyon tıkladıktan sonra kum saati çıkıyor ve hiç bir işlem yapmadan öyle kalıyor. Açılmıyordu. Güncelleme yaptıktan sonra yine öyle duruyor navigasyon açılmıyordu. Ben de eve geldim sd kartı tekrar pc ye takıp biçimlendirme yaptım ama yedek almadığımı biçimlendirme yaptıktan sonra farkettim. Şimdi ise sd kartı pc ye takıp toolbox açınca program kartı tanımıyor.

 

Naviextras sitesinden girip harita indirmeye kalktığımda ise

"Satın alım yapabilmek için lütfen cihazınızın Naviextras Toolbox ile kaydını yapın. Bu sayfadan Naviextras Toolbox uygulamasını indirin, cihazınızı bağlayın, oturum açın ve satın alıma devam edin." 

böyle bir uyarı geliyor. Ama benim navigasyon cihazı haliyle entegre sadece kartı çıkartığ takabiliyorum. Ben kartıma haritaları nasıl yükleyeceğim tekrar. Lütfen bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. 

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet servisten aldım. Beni Ankara Sincan'da bir yere yönlendirdiler. Daha gitmedim. Gitmeden burdan bir yardım alabilir miyim diye burada paylaştım. Herhalde servise gitmeden halledemiyeceğiz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...