Jump to content

Mazda 323 Bagaj Kapağı Gıcırtısı vs Arka tampon


Ahmet ÇINAR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abiler merhaba.

Aracimi yeni aldim ufak tefek problemleri var ve bunlari gidermek istiyorum el becerim iyi be ugrasmayi seviyorum.

1.sorunum bagaj kapagi.cukurlu ya da tasli yollarda bagaj kapagi fena gicirdiyo.kontrol ettim menteseleri felan saglam yani gevsek degil.bu sesi neresi yapiyor ve nasil giderebilirim.

2.sorunum arka tampon dusuklugu.tamponun orta kismi normal duruyor ama sag ve sol kenaslari dusuk.kaldirmam icin ne yapmam lazim!

Bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim,herkeze simdiden çok teşşekkür ederim.

İyi günler:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

      Öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanınız, şunu sölemek isterimki bagaj gıcırtısı genellikle yağsızlıktan olur, menteşeleri mümkünse kalın motor yağıyla yağlayın, bağaj kiilidinide gres yağıyla yağlayın , büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

       Gelelim tamponun duruşuna, normalde bizim arabaların tamponları 4 tane vida ile gövdeye monte edilir , çamurluklara ise vidalar vasıtası ile , diyeceğim şuki bağlantılarda bir çıkma olabilir orta kısmın sabit olması iç kısımdaki bağlantıların doğru oldğunu gösterir lakin çamurluk bağlantılarını kontrol ediniz , foto bırakabilirisen bırak bir kaç açıdan  bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim hocam,sagolun.

En kisa zamanda fotograflari eklicem.Bu gun aracima ses sistemi montaji yaptim ve gicirtinin buyuk kaynagini buldum.arka koltuklarin kenar kisimlari.sikiladim altina sünger ile destekledim baya azaldi ses dediklerinizi de yapinca insallah normale doner:)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...