Jump to content

Androidli Blackberry Venice Render Görseli Sızdırıldı!


Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

BlackBerry’nin Android işletim sistemli yeni akıllı telefonu BlackBerry Venice ortaya çıktı.

 

Gün içinde Kanada’lı üretici BlackBerry’nin Android işletim sistemi ile sunacağı belirtilen akıllı telefona ait ilk bilgiler twitter fenomeni Evan Blass tarafından paylaşılmıştı. BlackBerry Venice adı verilen cihazın şimdi de ilk basın görseli ortaya çıktı.

 

androidli-blackberry-venice-render-gorse

 

BlackBerry Passport’un Android versiyonu olacağı belirtilen ve Venice kod adı ile geliştirilen akıllı telefonun AT&T için özel olarak hazırlandığı belirtiliyor. Bugüne kadar Android işletim sistemi ile Kasım ayında piyasaya çıkacağı iddia edilen BlackBerry Venice’e ait ilk detaylı görsel de internet ortamında paylaşıldı.

Görseli sızdırılan ve iki tarafı kavisli ekrana sahip olduğu görülen BlackBerry Venice için kaynak, yine mobil cihazlar konusunda sızdırdığı ve neredeyse %100 doğruluk oranına sahip emekli sızıntı kaynağı  evleaks oldu.  Evleaks de bir kaç saat önce bize Android işletim sistemi ile çalışan Pasaport modelini ortaya çıkardı.

Yukarıda görselde görülen Venice modeli, tam fiziksel QWERTY klavye ile, gelecek. BlackBerry Venice, 5.4-inç büyüklüğünde Qyada HD dokunmatik ekran, 16 MP arka kamera, 5 MP selfie kamera, 3GB RAM ve altı çekirdekli CPU ile bir Qualcomm Snapdragon 808 yonga setini beraberinde getiriyor.

Kanada’lı üretici BlackBerry’nin yaşadığı zor dönemlerin ardından hakkında bir çok iddia ortaya atılmış, son olarak Çin merkezli dev üretici Xiaomi ve dünyanın yazılım devi Microsoft tarafından satın alınacağı yönünde haberler gelmişti. Nokia ile birlikte telefon dünyasında iyi bir geçmişe ve hazır müşteri potansiyeline sahip BlackBerry’nin Android platformu ile eski gücüne ulaşmak için mücadeleye yeniden ortak olması hayranlarını sevindirdi.

 

Kaynak : MaxiCep

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gitti gidiyor, battı batıyor derken yeni bir deneme yapıyor her seferinde karadutumuz :) Bakalım bu virajdan sağ salim çıkabilecek mi.?

 

Yukarıdaki telefon tam fiziksel klavyeile nasıl gelecek onu anlamadım ama. Tamamen dokunmatik görünüyor. ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllarca şirkette iş gereği balckberry kullanmak zorunda kaldım. Her 2 yılda bir değişiyordu cihazlarımız. Bir tanesine bile ısınamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...