Jump to content

Volkicar Avrupa'nın En Büyük Şovunda


Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tükiye’nin ardından önce Türki cumhuriyetlerde, şimdi ise Avrupa’da otomobilseverleri ayağa kaldıran Volkicar, bu gösteri ile eğlence sektörü kulvarında yeni bir çığır açıyor. Küçük yapısı ve sevimli tasarımı, eğlenceli ve kıvrak sürüş dinamikleri, güçlü ve ilgi uyandıran sesi ile Volkicar, şov dünyasının da tercih ettiği otomobil olmaya başladı.

 

volkicar.jpg

 

 

İtalya’nın Ravenna şehrindeki eğlence parkını yılda 1 milyon 600 bin kişi ziyaret ediyor. VOLKICAR’ın başrolde olduğu gösterinin 800 binden fazla otomobilsever tarafından izlenmesi bekleniyor. Otomobille yapılan gösteriler içinde oldukça zorlu kabul edilen şov şimdilik sadece İtalya’da yapılıyor. Avrupa’da ilk kez gerçekleştirilen “Ölüm Dönüşü” şovunda kullanılan Volkicar, fizik kurallarını zorluyor. Büyük ilgi gören gösteri sonunda izleyiciler VOLKICAR’ı dakikalarca ayakta alkışlıyor.

 

İtalya’dan sonra Almanya ve İspanya’daki eğlence parklarında  “VOLKICAR’la Ölüm Dönüşü” gösterisi yapılması için görüşmeler başladı. İşbirliğinin geliştirilmesi ile ilgili dünya devi firmayla görüşmeler 18 Temmuz itibari ile İtalya’da başlayacak. Volkicar 5 yıl önce üretilmeye başlandığı ilk günden bu yana kendi ekonomisini yaratıp ticari altyapısı ile ilgi görmeye devam ediyor.

Kaynak: Tosfed

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vayy yerli otomobilimiz yapılmış meğer.. Tebrikler en azından eğlence sektöründe olmayan birşeyi yapmışlar.. Umarım değerini bilirlerde hemen Avrupalılara bedavadan satmazlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...