Jump to content

Mazda 323 (Lantis) Yağ Kaçırma Sorunu


Oinone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba foruma yeni katıldım. 96 model 1.8 otomatik vites lantis satin aldım. Araba rezil halde sahibi elini sürmemiş arabanin hiçbir yerini yaptırmamış. Rot ve balans ayarı yaptırdım kamber kaster ayarı bozulmuş kaldırıma vurmuslar sanırım. Pendik sanayide bir şaseci ye duzelttirdim.Klima patlak çıktı yaptırdım şimdi de motor sağ köşeden çok fazla yağ kaçırıyordu, pendik sanayi de japon motorundan anlayan bir ustaya götürdüm contadan kaçırıyor degismesi lazım fakat orjinal conta takman lazım dedi. Yarin kartal sanayi ye gideceğim orada conta soracağım fakat contanin orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağım? Bir diğer sorum da bildiginiz iyi bir usta varmı? Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk önce hoşgeldiniz. yeni aracınız hayırlı olsun. sorularınızdan sadece ustayla alakalı kısmına cevap vermem gerekırse soyle bır baslıgımız var ıncelersenız belkı yararlı olur.

 

http://www.mazdaclubtr.com/topic/22304-makale-t%C3%BCrkiye-geneli-mazda-usta-tavsiyeleri/

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağı hangi contadan kaçırıyor , büyük ihtimalle, sübap kapak contasıdır, o konuda ustanız haklı servisten orjinal almalısınız, orjinal parçaları yetkili servisler satar şase numaranızı söyleyip alabilirisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kartal oto sanayi de orjinal buldum (sanırım). Bir usta bulup degistirdim.Motoru bir yer bulup alttan yıkayıp bakacağım başka kaçak varmı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...