Jump to content

Satılık Mazda RX-8 MSD Ateşleme Kiti


Setre

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ateşleme sistemlerinde özellikle AMERİKAN araçları için dünya devi olan MSD'nin Corvette, Navigator vb. yüksek hacimli araçlar için kullandığı LS2 tipi büyük bobinlerden oluşturulmuş bir kittir.

LS1 ve LS2 bobinleri aşağıda paylaştığım web sitesinden inceleyebilirsiniz ;

 

LS2 coiller RX-8 için düzenlenip bir araya getirilmiştir. Kit'in içinde 4 adet Büyük Kırmızı Bobin ve 4 Adet Kırmızı MSD kablo bulunmaktadır.

LS2 coiller dünya üzerinde bulunan en kuvvetli ve güçlü coillerdendir. Zaten metinde'de incelediğinizde bunu göreceksiniz. Herkez tarafından bilinen BHR kit dahil MSD kablo kullanmaktadır ki bu kit zaten BHR 2 katı büyüklüğünde...

Gerçekten çok sağlam ve ömürlük bir ateşleme kiti istiyorsanız almanız gereken ateşleme kiti MSD kitdir. BHR kit'in tek özelliği üzerinde bulunan soğutucularıdır bu sayede yüksek devirde ateşlemeyi rahatlatır. OEM ateşleme kitinden tek farkı budur.

BHR bobin "YUKON" tipi bir bobindir. Bu sebepten LS2 bobin in yapacağı ateşlemenin yanından bile geçemez. MSD ise tamemen farklı bir dünyadır ...

Bobinler yurt dışından sipariş üzerine getirilecektir fiyat içinde 20% gümrük vergisi ve kargo ücreti dahildir.  Fiyat peşin fiyatıdır...

Rotary ve RX-8 konusunda en deneyimli kişilerden biri olduğumu söyleyebilirm.. Bu sebepten BHR ile MSD kit fiyat araştırması yaparsanız vergiler vs. eklenince fiyatın neredeyse birebir olduğunu göreceksiniz.

Bu sebepten BHR ye boşuna o parayı vermeyin derim ...

 

Fiyat : 900 euro

 

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mazda-rx8-rx-8-msd-atesleme-kiti-bobin-plus-kablolar-223895080/detay/ 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömürlük birşey olması lazım bunun. Yani stok bobinler gibi en cok 100bin km dayanıp sonra değiştirilmesi gerekmeyen bir parça olması gerekli.

 

Evet bu bobinler dediğiniz gibi ömürlük bir parça... Ben kendi aracımada bu bobin sisteminden taktım, özellikle 20B Turblo rotary araçlardada bu kiti tercih ediyorlar ciddi ateşleme sağlayan bir bobin.

 

1 Bobin'in büyüklüğü zaten bizim 2 oem bobin kadar neredeyse

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...