Jump to content

Aracım Bir Hafta İçinde İki Kez Hortum Yardı!


By_HMTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

   Arkadaşlar çoooooooook uzun süredir forumdan ayrı kaldım öncelikle hepinize selamlar. Aracım hakkında yaşadığım tecrübelerimi elbette sizlerle paylaşmaktan kaçmıyorum fakat geçen hafta düğünüm vardı ve takdir edersiniz ki 1 yıldır da hazırlıklar falan uğraşmaktayım. Kusuruma bakmayınız.

   Gelelim konumuza. Düğün günü halamın oğluna emanet verdim arabamı. 2 saat içinde radyatör üst hortumunu yarmış. Ondan 1 hafta önce kaynıma vermiştim o da 1 saat içinde yarmıştı. Düğünüm oldu Antalya'ya gittim. Konya'dan Kumluca Olympos ne kadar giden bilir. Neredeyse 5 saat sürdü yolculuk. MaşaAllah hiç bir sorun yaşamadım. Şimdi gelelim probleme. 1 haftada 1072 km yol yaptım ve 7 litre su yok oldu. Aracımda sarsıntı yok. Yağ seviyesinde oynama, egsozdan buhar atma, ilk çalışmada geç çalışma, gürültülü çalışma, yorulma gibi hiç bir sıkıntım yok. Gayet sıkıntısız aracım. Fakat bu su nereye gitti. Yani 7 litre bu şaka değil. Akşam radyatörü şişletmeye götüreceğim. Faydası olursa buradan haber ederim ama yine de bir bilen başına gelen varsa yazsın buradan. Bende boşuna vakit harcamış olmam en azından. Herkese iyi forumlar!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Termostatda hiç sıkıntım yok. Radyatör tıkalı diye düşünüyorum. Aracın ısısı normal seviyede iken su kaynıyor ama motor hararet seviyesine çıkmıyor ısısı sabit kalıyor. Yani bu da demek oluyor ki radyatördeki su iyi soğuyor ama belirli kısmı. Diğer soğumayan kısmı kaynıyor. Dün akşam tamircinin eli doluymuş beni alamadı. Bugün de alamayacak yarına kaldı inşaAllah bi sıkıntı çıkmazsa. Gelişmelerden sizleri de elbette haberdar edeceğim. Herkese iyi forumlar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar kusuruma bakmayınız yazamadım foruma. Aracımı halen şişletmeye götürmedim. Şu anlık şehir içi günlük 14 km yol yapıyorum o yüzden üzerine pek gitmiyorum. Yalnız sonucu mutlaka buraya yazacağım. Herkese iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...