Jump to content

2009 Hb Mazda 3 Beygir Nasıl artırılır? Öneriler


06celal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar arabayı 150 beygire falan çekmek istiyorum ne yapmalıyım kaç paraya mal olur? yazılım fazla işe yaramaz deniyor. Yardımnızı bekliyorum.

Kardeşim yapmışken 200 beygir yap düz olsun 150 kesmez :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım. Peki maksimum kaç beygir alınabilir?

En kestirmesinden anlatayım,atmosferik motorda egzos hava filitresi vs gibi şeylerle ancak 5 10 hp alırsın oda zaten kaybolur gider.Eğer ciddi güç artışı istersen turbo zorunlu ayrıca aşırı beslemeolduğu için turbo ile beraber birçok parçayı değiştirmen gerekecek buda sana 80 90 hp civarında artış sağlar ve kabataslak 9 10.000 usd gibi paran gider.Yani anlayacağın saçmalamaktan başka birşey değil,performans istiyorsan bunun için üretilen fabrikasyon araçları almalısın..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya turbolara bak ya da 2 litrenin üstündeki atmosferiklere. Başka türlü zor. Yaşın 18 heyecanını anlıyorum fakat birazcık araştırmayla öğrenilmeyecek şeyler değil üstteki mesajlarda abilerimizin anlattıkları.

Mazda'da sana uyan Mazda 3 MPS (2.3 lt) ve Mazda 6 Sport (2.3 lt motor) var. MTV'sini de düşünürsen babadan zengin olman lazım biraz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler abilerim hepinize cevaplarınız için, inşallah bir kaç yıl sonra şöförlüğümün de gelişmesi ile birlikte yeni çıkacak mazda 3 mps sahibi olurum. Allah büyük.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...