Jump to content

Samsung, Galaxy S7'yi test etmeye başladı!


Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İddialara göre Samsung, Galaxy S7'yi şimdiden test etmeye başladı; hem de bir sürprizle birlikte...

 

Samsung'un adı iyiden iyiye yeniden Qualcomm ile anılmaya başladı. Daha önce de Qualcomm'un yeni Snapdragon 820 işlemcisini test ettiği iddia edilen Samsung, yeni gelen raporlarda bir kez daha Snapdragon 820 ile yan yana geldi.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modellerinde Qualcomm işlemciyi kullanmayan Samsung, gelen bilgilere göre Galaxy S7'de bir kez daha Amerikalı şirkete dönecek. Qualcomm'un yeni işlemcisi Snapdragon 820'yi Galaxy S7 için teste aldığı söylenen Samsung, yeni amiralinde -eskisi gibi- iki varyant kullanacak. Bunlardan biri Snapdragon 820'li model olacakken, diğer ise gelecek nesil Exynos M1 ile sunulacak. Hatta iddialara göre ilk prototip Galaxy S7'ler çoktan üretildi ve testler, bu prototipler üzerinde yapılıyor.

Adreno 530 GPU ve 14nm FinFET işlem süresine sahip olacağı söylenen yeni Snapdragon 820, termal olarak Snapdragon 810'a göre daha iyi seviyede olacak, yani onun gibi ısınmayacak. Öte yandan düşük güç tüketimi sağlayacak olan Snapdragon 820'nin, pil tüketimini yarıya kadar indireceği açıklanmıştı. Qualcomm, Snapdragon 820 ile birlikte, çekirdek başına da 3.0 GHz'e değin hız sağlayabilecek.

Elbette bunlar henüz sızıntı bilgiler; bakalım Samsung gerçekten de Galaxy S7'de bir kez daha Qualcomm ile çalışacak mı...

Kaynak:http://www.chip.com.tr/haber/samsung-galaxy-s7yi-test-etmeye-basladi_57911.html

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e yuh artık..

hayır ne ekliyorlar bilmiyorum ki. tamamen aldatmacaya dönüştü bu işler.. şahsen başından beri note serisini takip eden kullanan biri olarak note 5'e bakmadım bile. elimdeki 4'ü uzunca bir süre kullanırım herhalde..

ne zaman ki devrimsel bir şey olur o zaman değişirim..

zaten bu tarz telefonlarin hiçbiri limitinde kullanılmıyor programcı bilgisayarcı değilseniz..

o yüzden şahsen bıraktım telefon takip işini..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle. Ben de sony z2 aldım ve bıraktım takip işlerini. :) Android için 3gb ram olsun hiç bir takılma olmaz. Takılmasını başarabilen kişiyi de tebrik etmek gerekir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...