Jump to content

Mitsubishi ASX e Hafif Makyaj !


Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

 

Mitsubishi, ülkemizde ASX ismiyle satılan modelinin Amerikan versiyonu olan Outlander Sport'u ufak dokunuşlarla güncelledi.

9r6fipzp.jpg

Mitsubishi, Avrupa pazarına ASX ismiyle sunduğu kompakt hatchback aracının Amerikan versiyonu olan Outlander Sport modelini hafif bir makyaj operasyonu ile güncelledi. 

İç ve dış tasarımdaki bir kaç yenilik ile daha farklı bir görünüme kavuşan araç, bu sayede geçtiğimiz günlerde yenilenen ağabeyi Outlander'a daha benzer bir ifadeye kavuştu. 

Marka tarafından “Dynamic Shield" adı verilen yüz ifadesine, led ışıklara sahip yeni ayna kapaklarına ve yeni jant seçeneklerine kavuşan 2016 Outlander Sport'un direksiyon simidi, koltuk döşemeleri ve havalandırma panelleri de elden geçirilmiş.

 Dokunma hissi daha kaliteli hale getirilen malzemeleri ile de öne çıkan araç Los Angeles Otomobil Fuarı'nın ardından Amerikan pazarında eski versiyonla aynı etiket ile sunulmaya devam edecek. 

Ülkemiz ve Avrupa pazarında sunulan Mitsubishi ASX'in de benzer şekilde bir güncellemeye tabi tutulması bekleniyor.

 

7vy52ruh.jpg

 

cqnypr4l.jpg

 

74e2i6b6.jpg

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Mutlu Tekir :

Şu asx in otomatiği gelse, hemen alırım valla. :)

Bir arkadaşımda vardı, bir süre de kullandım ama çok da keyif verdiğini söyleyemem..Nesi hoşuna gidiyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37 dakika önce, Burak :

Bir arkadaşımda vardı, bir süre de kullandım ama çok da keyif verdiğini söyleyemem..Nesi hoşuna gidiyor ?

Asx in test sürüşü yapmıştım ve çok hoşuma gitmişti. Keyiften çok konforu iyi gibi gelmişti yaris ile kıyasladığımda. Tabi şimdi mazda 3 ten sonra binersem ne düşünürüm bilmiyorum. Fakat yerden yüksek hafif offroad şartlarında kullanabileceğim bir aracım olsun isterdim Burak abi. Mazda 3 sonrasında da yerden yüksek bir araca geçerim heralde 3-4 seneye. Listede Subaru Forester vardı, şimdi de Outlander 2.0 cvt eklendi. :)

Bu arada Efebey abi, Outlander Sport ile Asx aynı değilmiş. Asx mini crossover olarak geçiyorken, outlander suv olarak geçiyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet @Mutlu Tekir yerden yüksek oluşu gerçekten keyif veriyor ama konsol ve sürüş dinamikleri o kadar keyifli değil. Tabii bu araçların Türkiye'ye hep düşük motor seçenekleri ile gelmek zorunda olmasının bunda büyük etkisi var. Bu araçların hakkı en az 2.0 motor. Eğer 1.6 olacaksa hafif olacak ki yürüyüşü daha keyifli olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Mümin
      Yazan: Mümin
      2017 Tokyo Otomobil Fuarı önümüzdeki ay açılacak. Mitsubishi e-Evolutionkonseptine dair haberler de gözümüzden kaçmadı. Mitsubishi Evolution yeniden hayat buluyor.
      Konsept Evolution adıyla bütünleşmiş efsanevi ralli geçmişi olan Lancer’dan oldukça farklı. Eski Evolution’ların çağdaşlaşmış versiyonunu bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak, çünkü Mitsubishi Evolution artık bir crossover. Ancak yine de Mitsubishi’nin off-road geçmişini ve elektrikli otomobil sektöründe lider olma planlarını düşünürsek bu otomobil markanın hedeflerine uyuyor.

      Japon marka konseptin teknik verilerini henüz paylaşmasa da dört tekerlekten çekiş sistemine ve elektrikli bir altyapıya sahip olacağını açıkladı.Bu konsepti geçen sene yapılan Nissan-Renault ortaklığının ilk adımı olarak düşünebiliriz. Bu konsept, markanın yeni tasarım dili ve teknolojik gelişmeleri hakkında ipuçları veriyor.
      Mitsubishi Evolution konsepti üretim modelinin bir önizlemesi mi yoksa sadece bir tasarım çalışmasından ibaret mi henüz bilmiyoruz. Fakat şundan eminiz ki Evolution adının bir crossover’a verilmesi bizim için açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu.
      Otomobil severlerin Evolution hakkında duymak istedikleri bir haber olmasa da bu Mitsubishi için iyi bir haber. Japon marka yıllarca demode kalan modelleriyle hem Japon hem de Avrupalı rakipleri tarafından geride bırakılıyordu. Evolution markanın yeniden hayat bulmasını sağlayabilir.
       
      kaynak
    • Mümin
      Yazan: Mümin
      Son safkan Mitsubishi sanırım bu araç olacak, taliplilerine son anons.
       
      Mitsubishi 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtacağı yeni Eclipse Cross modelinin yeni ipucu resimlerini yayınladı.

      Mitsubishi, 1989 ile 2012 yılları arasında dört jenerasyon olarak üretiği spor modeli Eclipse'yi bu kez bir crossover olarak yeniden yollara çıkarmaya hazırlanıyor. Mitsubishi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre bu yeni model Eclipse Cross ismiyle pazara sunulacak. Mart ayından yapılacak Cenevre Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıkacak olan model, şık ve sportif bir tasarıma sahip olacak. Yeni Eclipse Cross, Japon üreticinin güncel ASX ile Outlander modelleri arasında konumlanacak. Mitsubishi'nin, daha önce sergilediği XR-PHEV II konseptinden yoğun izler taşıyacak olan yeni Mitsubishi Eclipse Cross'un teknik detayları henüz açıklanmasa da, aracın Avrupa pazarında küçük hacimli turbo benzinli ve 1.6 litrelik turbo dizel motorlar ile sunulması bekleniyor.


      Kaynak
    • Ali
      Yazan: Ali
      Mitsubishi, Lancer’ın üretimini Ağustos’ta sonlandırmaya hazırlanıyor.

      Mitsubishi’nin geleceğe dair planlarında crossover’ları diğer tüm modellerin önüne koyma niyetleri apaçık ortada. Mirage’ın eleştirmenlerden gelen kötü eleştirilere rağmen satış beklentilerini aştığı düşünülünce çok da şaşırtıcı bir plan değil. Ancak Lancer için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz.
      Lancer üretiminde sona doğru yaklaşılıyor. Yerine yeni bir model gelecek gibi de görünmüyor. Kuzey Amerika Mitsubishi Motors’un Başkan Yardımcısı ve Operasyon Sorumlusu Don Swearingen, şirketin Lancer'ı durdurma niyetini doğruladı. Kompakt sedanın üretimi Ağustos ayında resmen sona erecek.
      Yeni bir C-segment otomobil potansiyeli sorulduğunda, şirketin Nissan ile yeni bağlantısı nedeniyle, Swearingen, buna gerek olmadığını düşünüyor. “Lancer’ın olmamasıyla biraz kaybedeceğiz ancak Lancer’ı durdurma fikri Renault-Nissan anlaşmasından çok önce kararlaştırılmıştı” diyor.
      Lancer'ın satışları yıllar içinde istikrarlı bir düşüş yaşadı. En iyi rakama, 2002'de Lancer'ın 69.000 adet satılmasıyla ulaşıldı ancak bu rakamlar 2016'da 14,304'e kadar düştü.
      Bununla birlikte Mitsubishi Mirage'ın satışının şu anda şirketin başarısının önemli bir parçası olduğunu söylüyor. Swearingen'e göre "müşteriler ürünü seviyor" ve on yılın sonuna doğru yeni bir versiyonun ortaya çıkması bekleniyor.
      Kaynak :http://www.otomobilgazetesi.com/haber/lancera-elveda_h2468.html
    • Mümin
      Yazan: Mümin
      Bilenler bilir. Bilmeyenler için bu araç 2008 de yollara çıktı ve ilk kez makyajlandı denilebilir. 
      (kimilerine göre arka stop farklarının içi karartılarak ilk makyaj zaten yapılmışmış )
      Aslında gözünde eskimiyor arabanın yenisi çıkmadığı için. Buda bir kar.
       

       
       
       
      Mitsubishi, 2016 Lancer modelini Amerika'da resmi olarak tanıttı. Makyaj operasyonu ile güncellenen 2016 Lancer'da, yeni bir ön yüz, revize edilmiş ön panjur ve standart LED gündüz sürüş ışıkları dikkat çekiyor. Otomobil aynı zamanda ilave krom aksesuarlar, yenilenmiş jantlar ve Alloy Silver (alaşım gümüş) ve Diamond White Pearl (elmas inci beyazı) renklerini de içeren yeni renk seçenekleri ile geliyor. 
       
      İç kabininde büyük değişikliklerin yer almadığı 2016 Lancer' yeni döşemeler, geliştirilmiş navigasyon sistemi ve USB portlu yeni orta konsol bulunuyor. Giriş seviyesi ES versiyonunda otomatik klima kontrol sistemi, renkli bilgilendirme ekranı ve FUSE eller-serbest Bluetooth sistemi gibi ilave donanımlar standart olarak sunulacak. Motor seçeneklerinde değişiklik yok ancak sürekli değişken vitesli modellerde performansı ve yakıt tasarrufunu geliştiren yeni CVT8 şanzıman bulunacak.
       

       

       

       

×
×
  • Yeni Oluştur...