Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Led Gündüz Farı


mesut sarı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@mesut sarı bu aracın sahibi emin olmamakla birlikte bir ihtimal bu işlemi @oktay toker arkadaşımıza yaptırmış olabilir.

Kendisinin aydınlatma konusunda bir çok marka/modele değişik aydınlatma projeleri var. Bir çok foruma üye ve projelerini paylaşıyor.

Şu konusunu inceleyebilirsin.

 

En kötü kendisiyle bir iletişime geçersen yol gösterecektir sana.

Kolay gelsin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu işlemi bende kendi aracımda düşündüm ama yaptırıp memnun kalmayan bazı insanlar gördüm. Örnek olarak bu işlem yapıldıktan sonra buhu yapması durumu çok fazla var. Çünkü yapıştırma işlemi doğru yapılmazsa sıkıntı. Ayrıca içeride yapılan işlemde bir arıza olduğunda tekrar sök başla vs. uğraşmadım ben ama güzel duruyor. Yaptırırsanız özellikle kullanılacak malzemeleri çok özenle seçin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Silikonlu beyaz led şerit ile dışarıdan. Tam farın alt kısmıyla tamponun birleştiği yere yapıştırılabilir. Göze batmayabilir böyle bir uygulamada. Hem far açılmak zorunda kalınmaz ve olası bir arızada değiştirmek çok kolay olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Eski Mazda 3'üme de Oktay Bey angel eyes ve xenon far uygulaması yapmıştı. Xenonlardan şikayetim yoktu ama angellerin sürekli ledleri yanıp duruyordu, üç dört kez far söküldü, takıldı, sonradan baktım sonu gelmiyor, vazgeçtim. Demem o ki, lensleriniz eskimiş veya farın içinde toz, is gibi şeyler var ve farın içi her durumda açılacaksa yaptırın derim ama sıkıntısı olmayan bir fara kıymayın derim. Uzak doğu sitelerinde hazır farlar var onlardan birini alın, orjinaller yedekte dursun bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha onceki araclarimin coguna yaptim ben . kullanacaginiz malzemenin adi tüp led. İnternetten arattiginizda karsiniza cikacaktir . sabir isteyen bir is . fari isi tabancasiyla isitip cami ayirmasi zor iş. O isinan silikonlari temizleyip cok kaliteli bir silikonla geri kapatmalisiniz . fari actiktan sonra cok basit bir işlem . kaliteli bi silikonla guzel yapistirirsaniz aceleye getirmeden bugu yapmaz . 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüp led kulanılacaksa ucuzuna kaçmayıp kalitelisinden almak lazım. 10 dolara aldığım 30 cm lik tüp ledin sarı ışığı o kadar cansızdı ki anlatamam. Gündüz ışığında hiç belli olmuyordu. Beyaz ışığı da çok parlak olduğu söylenemez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...