Jump to content

2017 Sonax MTV Hybrid Boya Parlatma ve Koruma Kampanyası


Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar herkese hayırlı haftalar;

Bazılarınızın bildiği gibi SONAX firması araçlarının MTV'sini Yapı Kredi WorldCard ile ödeyen müşterilerine 390 TL değerindeki Hibrit Boya Temizleme, Parlatma, Koruma uygulamasını %50 indirimle 195TL'ye yapıyor.

Ayrıca hem MTV'yi taksitlendirebiliyorsunuz, hem Boya koruma uygulamasını da taksitlendirebiliyorsunuz...

Ben 2016 Temmuz taksidinde bu uygulamadan faydalanmıştım ve çok beğenmiştim. İlgilenen arkadaşlar detaylar için aşağıdaki linki incelesinler;

sonax.jpg

http://www.sonax.com.tr/kampanyalar/sonax-motorlu-tasitlar-vergi-kampanyasi-ocak-2017.html

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

Fırsat bulup bu kampanyadan yararlandım.

Toplamda 195 liraya mal oldu bana. Birde üzerine 2 taksit yaptılar.

Ümraniye - Şerifali Sonax Akademide yaptırdım. Benden önce @kindness Lütfi aracını verip yaptırmıştı. Onun öncesinde geçen seneki mtv kampanyası ile Akademide yine bir forum arkadaşımız yaptırmıştı. Her ikisininde memnuniyetinden sonra bende buray ayaptırma kararı verdim.

Aracımda ekstradan yapılması gerek iş. Kaputtaku şeffaf kaput koruma filmi sökümü vardı. Bu uygulamayı yapmadan evvel söküp akabinde boya koruma yapıldı aracıma.

İşin gerçeği beklentimin üzerinde bir işçilik çıkarmışlar. Uygulama öncesinde aracımın içini dışını güzelce temizlemişler. Bu işlemi bile dışarıda yaptırmaya kalktığınız en aşağı 25-30 lira ödüyorsunuz. Özellikle aracımın içini çok güzel temizlemişler. Bu zamanda bu şekilde titiz iç temizlik yapan yer çok az sayıda.

Boya koruma öncesi sonrası fotoğraflar çekmek isterdim ama.. :D 

Şimdi sırada detaylı iç temizlik var. Sonax indirimli fiyatla 350 lira verdi bana çok pahalı geldi. Şimdi gözüme Ataşehir'de Crystal Wax'ı kestirdim. Ataşehir'de Mozaik çarşının içinde yıllardır hizmet veren bir firma. Ortalama sanırım 120-150 liraya burası hallediyor. 

Gelişmeleri paylaşırım.

 

dP28PZ.jpg

1LkVaj.jpg

Ly4Z8o.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef etmiyor. 28 Şubat son tarihmiş ancak yılın 2. vergi döneminde de yeniden yapılıyor o kampanya. Takipte kalın ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...