Jump to content

Mazda 626 İçin Spoiler


Guest kareem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2001 kasa 626 ıcın spoıler bakıormda , 98 model hb 626 ların spoılerı bu kasaya uyar mı?? uymassa tavsıye ettıgınz bı yer varmı spoıler ıcın??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben uyar diye düşünüyorum.2001 de sadece makyaj yapıldı diye hatırlıyorum stop lambaları ve farların şekilleri yenilenmişti.Bagaj kapagı değişmemiştir.Yalnız araç Sedan mı??Çünkü hblerin hepsinde spoiler zaten vardı diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet sedan benımkı, gecen dıkkatlı baktımda 98 model hb lerın arkası bıraz dar sankı, yanı bızdekı sedana uymaz gıbı geldı ama tam emın deılm..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

pekı bu kasa ıcın uygun sislerı nerden bulurum? bazısı eskı hyundaı mınıbsulerın sıslerı oluo dedı dogru mudur

ebay dan bulursun istediğini
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 yıl sonra ...

yürü bee :D bende bu 93-97 626 nın spoiler ını hastayım. 323hb in kendi standart bagaj üstü spoilerini ilerde bu şekilde çevirme düşüncem var, diger 626 sahibi arkadas fiberci birine gidip kalıpla yaptırabilirsin. Tuning ci diye geçen oto aksesuar satanlarda hazır pvc rüzgarlıklar mevcut mutlaka uyan bi model çıkıcaktır karşına tercih senin, sislere gelince ebay falan uzun iş megane 2 nin ön farlarındaki merceklerden temin et kaportacıya git bunu buna uyduralım ustam dersin güzelde olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 5 yıl sonra ...

Aracımı klasik tarzdan çok spor bir tarza dönüştürmek istiyorum,Sizce takılması gerekli dediğiniz,olmazsa olmaz çok yakışır dediğiniz bir spoyler var mı yoksa hoşuma giden herhangi bir ünıversal spoyler mi taktırayım? Bu arada böyle bi konu açılmış ise de özür dilerim.

http://www.ebay.com/itm/Universal-3D-CF-Carbon-Fiber-Racing-GT-Style-Trunk-Spoiler-Wing-Adjustable-Tail-/111762022376 Örnek bunun gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömer merhaba, sadece fikir oluşturması açısından bir kaç bağlantı paylaşacağım. Yurt dışından getirmeyi düşünüyorsan, ödeyeceğin tutara dikkat et. Gümrüğe takılmaması için 150 Usd veya 100 Euro sınırı vardı sanırım. (Bu rakamlar güncellenmiş olabilir. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.)

Birde Konya'da @Mehmet Özdemir var belki bir fikri vardır bu konuda.

 

http://www.carccessory.com/catalog/spoilers/mazda/626

http://www.carid.com/mazda-626-spoiler/

http://www.bodykits.com/Mazda/626/Spoilers-Wings/Spoilers/

http://www.ebay.com/sch/Mazda-626-Spoilers-Wings/33638/bn_1432025/i.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...