Jump to content

Mazda RX8 neden satılmıyor. [ Ekim itibari ile satışta ]


Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar,

Dün Mazda NSC Türkiye'den Toros Bey ile konuşurken bu soruyu sordum ve aldığımız cevap şu oldu.

Bildiğiniz gibi RX8 makyajlandı . Mazda, makyajlanmış RX8 in üretimine ise henüz başlamadı . Bunun sebebi Avrupa ülkelerinde makyajsız halinin stoklarının olması. Mazda, bu stoklar eritildikten sonra Ağustos civarı makyajlı halinin üretimine başlayacak.

Mazda NSC, Türkiye yetkilileri de makyajsız olan bu araçları ülkelerin stoklarından çekmek yerine yeni, makyajlı haliyle yeni üretimden almayı tercih ettiği için henüz satışa sunmuyor. Makyajlının üretiminin Ağustos civarı başlaması, Türkiye'ye de yılsonu gibi gelmesi bekleniyor.

Bilgilerinize ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın Burak bende merak ediyordum hatta soracaktım neden acaba diye  :) yıl sonuna doğru tası tarağı satalım bir hesap yapalım bakalım ne çıkacak kısmetse  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra ...

Arlkadaşlar,

Toros Bey iftarda RX-8 i fiyatlandırdıklarını, makylıyı yılbaşı gibi getirteceklerini fiyatının da 1.3 motordan ten dolayı MX-5 ten düşük olduğunu söyledi :) Ayrıca AutoShow'a Mazda RX-8 40. yıl özel üretimi getireceklermiş ;)

Not : Kendisi tam tarihlerini söyledi ama ben net hatırlamadığım için yılbaşı gibi demeyi tercih ettim. Az daha erken veya geç olabilir tabii.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...