Jump to content

626 1991 Model YARDIM


Gürhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar öncelikle herkese slm.Takastan 91 model mazda 626 aldım.Araç ile uzun yol seyahatide yaptım yol tutuşu konforu mükemmel türünün son örneği diyebilirim.Fakat sorunlarım var Yardımcı olursanız sevinirim.Eğer bu sorunları çözemezsem ister istemez satmak zorunda kalacağım.

1-Aracın iç döşemeleri,torpido kapağı kilit kolu,bakalitler vs.sorunlar var bir kaç yer ile görüştüm ama çok uçuk rakamlar çıkıyor.

2-Aracın elektrik aksamı problemli canı isterse yanıyor canı istemezse yanmıyor.

3-Direksiyon kutusunu yeni söktürdüm içinde keçeler vs.değişti şu anda direksiyon iyi fakat frene basınca araba sola doğru kaçıyor yalpalıyor.

Sizlerden isteğim tamamen mazda ile ilgilenen 1 usta bu sorunların tümüyle ilgilenebilecek.Bana net bir hesap çıkarabilecek.İç Döşemeden tutunda elektrik aksamına kadar ama mazda ustası veya ustaları çok acil telefonları ve fikirleriniz.Tşk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Döşemeler orjinal alacağınız zaman araç eski olduğu için, çıkma alacağınızda da satan çıkmacının ihtiyacınızın büyüklüğünü tahmin edeceği için inanılmaz fiyatta olacak. Bu kabullenmeniz gereken bir gerçek. Tabii ki yenisi ile çıkması arasınd abüyük farklar olur ama her halikarda normal rakamlar olmayacak. Çünkü bunlar bildiğiniz gibi sarf malzemeleri değil ömürlük parçalardır. Frene bastığınızda oluşan gezme ve varsa titreme sırasıyla Fren disklerinden,o disklerin bozduğu balatalardan,rot kollarından,rotillerden ve bozuk ve boşluk yapmış amortisörlerden dolayı oluşur. Bunların hepsi aynı zamanda ses de yapar. Bu bahsettiklerim için herhangi iyi bir usta yardımcı olabilir. Zaten arkadaşlar ustanın alasının numarasını yazarlar birazdan. Ama ben elektrik için kesinlikle ve kesinlikle bir mazda ustasına değil bir mazda uzmanına ihtiyacınız olduğuna inanıyorum. Mazda araçların elektrik tesisatlarında birisi bozmadıkça sorun çıkmaz. Ve birisi bozduysa sadece gerçek bir elektrikçi toparlayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...
Guest mechanicker

mazdaların elektrik aksamını ve yürüyen aksamının  ne derece karışık ve bir okadarda sorunsuz olduğu kanıtlanmış birşey fakat söz konusu 626 olunca bu koca bebek sorunlar çıkarabiliyor.91 doğumlu olması 626 nın çok yaı olması anlamına gelmiyor eminim araç halen atak ve dinamiktir.626ların elektrik sorunları özen gerektirir her elektrikçi içinden çıkamayacağı gibi aracın durumunu şimdikinden dahada kötüye sokabilir.o yüzden aracı sıradan bir elektrikiye götürmek yerine güvenilir ellere teslim etmek en akıllıcasıdır.aracın içinde göğüste kapı döşemelerinde vs. sorunlar çözülebilir sorunlardır.bana sorarsanız çıkma tercih etmek yerine orijinal parçaları tercih ettirmelisiniz gerekirse getirtmeniz daha doğru olur.aracınızın frene bastığınızda yalpa yaptığını söylemişsiniz.direksiyon kutusuyla bu olayın bi alakası olacağını sanmam.muhtemelen frene basıldığında aracın değişik tepkiler vermesi balatalar,diskler rot kafaları veya janttan kaynaklanır. iyi günler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekinciler Otomotiv - Adem Usta

Mimar Sinan Mah. İstanbul Cad. No:16 / 2 Sok. No: 10 Esenler / İstanbul

Telefonu : 0212 568 69 45

Cep Telefonu: 0535 315 57 19

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...