Jump to content

Yeni Audi A3


Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Audi’nin kompakt sınıftaki başarılı modeli A3’ün, en erken 2009’da yenilenmesi düşünülürken gelecekteki A3’ün daha dinamik bir kimliğe kavuşacağı kesin.

2009’dan önce yenilenmesi beklenmeyen A3’ün seri üretim öncesi ilk fotoğrafları aracın, Q7 ve yeni TT’yle başlayan tasarım çizgisinin devamı niteliğinde olacağını gösteriyor. Yeni A3’ün ön tasarımında, keskinleştirilen ve daha geriye çekilen farları dikkat çekerken aracın arka kısmının TT’ye olan benzerliği gözlerden kaçmıyor. 3 ve 5 kapılı karoser seçeneklerinin birlikte piyasaya sunulacağı A3’ün coupe-cabrio versiyonu ise biraz daha geç tanıtılacak.

Audi’nin A3 modelinde şuan kullandığı motorların birçoğunun yeni modelde de kullanılması düşünülürken motor seçeneklerinin en üst seviyesinde S3’te de görev yapan ve 265 HP güç üreten 2.0 litrelik Turbo FSI motor olacak. Ayrıca yeni A3’te quattro dört tekerlekten çekiş sistemi, 6 ileri manuel, multitronic ve çift kavramalı S-tronic şanzıman da yer alacak.

post-76-141695268223_thumb.jpg

post-76-141695268228_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

audinin bi 3 ünü sevemedim... tamam kötü anılarım var ,benim kötü bi arabam varken a3 lü sexi bi abla beni çok rencide etmişti :D :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

stoplar güzelleşmiş daha sportif bi hava katmıs ama farlardaki ledler hosuma gitmedi.. ciddi anlamda baska bi degisiklikte yok zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...