Jump to content

Yeni Peugeot 308 CC


Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ilk olarak 308 rc-z konsepti ile ipuçları veren yeni 308 cc yerini aldığı 307 cc modeline göre daha akıcı çizgilere sahip, ön yüzünü tamamiyle rc-z konseptinden alan otomobil standart 308 modelinden daha agresif ve sportif görünüyor.. ön tampondaki büyük hava girişi otomobile çok ayrı bir hava katıyor, arka bölümse ön yüzden daha sade ama sportif çizgilere sahip, iki parçalı metal tavan sistemi 307 cc'de olduğu gibi 308 cc'de de devam ediyor, bu sayede daha az mekanik sistemle sessiz ve arıza oranı düşük bir tavan sistemi planlanmış..

iç mekana geçildiği zaman, otomobilin koltuklarını, ön konsolu ve kapı içlerini kaplayan deri döşemelerle beraber siyah piyano boyası vede aliminyum kaplamalar ve metal pedal takımı ile otomobilin içindeki kalite hissini oldukça yükseklere çıkıyor, buda kompakt bir cc'den çok pahalı bir spor otomobilin içindeymiş hissi veriyor, özellikle koltukları gerçekten mükemmel görünüyor..

otomobilde ilk etapta kullanılacak olan motorlar bme vw peugeot ortak yapımı olan ödüllü 1.6 thp 150hp benzinli ve 2.0 hdi 140hp dizel motorlar olacak..

post-76-141695268481_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

308 RC-z ye sadece önü benziyor ki yeterli değil.. yandan ve arkadan kötü duruyor.. RC-z de 2010 da üretilecek deniliyordu.. umarım aynısını veya benzerini yaparlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...