Jump to content

Subaru İzmir'de yeniden yapılanıyor


Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Subaru markasının Türkiye Distribütörü Baytur Motorlu Vasıtalar, İzmir’de açacağı yeni tesis ile perakende sektörüne giriş yapıyor.

15 yılı aşkın süredir Subaru markasının Distribütörlüğünü sürdüren Baytur Motorlu Vasıtalar, yeniden yapılanma sürecinde İzmir’den başlamak suretiyle kendi Subaru satış ve satış sonrası hizmet noktasını açıyor.

Türkiye’de hem ekonomik büyüklük olarak hem de nüfus büyüklüğü olarak en önemli illerimizden biri olan İzmir’in Gaziemir ilçesinde kurulacak olan yeni tesis, Baytur’un müşterileri ile yüz yüze temas edeceği ilk nokta olacak.

Tamamı Baytur tarafından hazırlanacak ve işletilecek olan tesis, İzmirli Subaru kullanıcılarına ve Subaru severlere, satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini Baytur güvencesi ve uzmanlığı altında sunacak.

Yaklaşık 1250 m2 kapalı showroom ve 1600 m2 kapalı servis alanı ile hizmet vermeye başlayacak olan yeni tesiste, İzmir ve çevre illerde bulunan Subaru kullanıcılarının, üstün hizmet anlayışı ve konforundan faydalandırılması planlanıyor.

Eylül sonunda tamamlanarak hizmete açılması planlanan yeni tesis hakkında görüş bildiren Subaru Marka Direktörü Çınar Noyan: “ İzmir bizim için çok değerli bir il. Yıllarca çeşitli talihsizlikler nedeniyle kesintili olarak hizmet verdiğimiz İzmirli müşterilerimizin gönlünü almamız gerektiği ihtiyacını hissettik. Bu nedenle Bayraktar Holding olarak ilk perakende satış tesisimizi İzmir’de açmayı uygun bulduk. Bundan sonra markamızın daha da ileri gidebilmesi için gerekli tüm yatırımları yapmaya ve en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Subaru’nun üretici firması olan dünya devi Fuji Heavy Industries ile ortaklık anlaşması imzalayan Baytur, Türkiye’de hızlı büyümeye yönelik agresif hedefler belirlemiş ve çok kısa sürede pazara penetrasyonunu hızlandıracağını açıklamıştı.

Bu açıklama kapsamında değerlendirilebilecek bu gelişme ile Baytur, kendi yetkili satıcılık tesisini kuran ve perakende sektöründe başarı arayan Distribütör firmalar arasına adını yazdırmış oldu.

tkili satıcılık tesisini kuran ve perakende sektöründe başarı arayan Distribütör firmalar arasına adını yazdırmış oldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...