Jump to content

2009 Honda Civic


NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kompakt sınıfın en sevilen modellerinden biri olan Civic 2009 model yılına da yeniliklerle giriyor. Ağustos ayının sonunda Avrupa ve Japonya’da satışa çıkacak olan Civic’te bir dizi değişiklik de yapılmış.

Şu an resmi açıklama yapılmadığı için elimizde herhangi bir fotoğraf yok ama alınan duyumlara göre aracın hem dış hem de iç tasarımında ufak çaplı değişiklikler var.

Yeni tampon koruması, ön ızgara, yeni farlar ve arka lamba grubu renk kombinasyonu dış tasarımdaki değişikliklerden bazıları… Ayrıca 6 yeni gövde rengi de seçenekler arasında yer alıyor. Civic’in kabin içerisinde ise en çok güncellenen koltuk döşemeleri dikkat çekiyor.

2009 Civic yurtdışında iki farklı donanım seçeneğine sahip. Civic Sedan LX-S; 16 inç alaşım jantlar, siyah spor koltuklar, deri direksiyon simidi, spoyler ve krom egzoz çıkışı gibi donanımlara sahip. Civic DX Sedan VP ise yukarıdaki donanımlara ilaveten klima ve Aux girişli AM/FM/CD müzik sistemlerine de sahip.

post-19-141695269561_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu ne yaaa... mazda3'e benzetmişler bunu da ya :( ön panjurun ordaki kırılma çizgisi, kaput, tavanın arkaya doğru eğimi, farlar vs.. yeni civic buna benzer çıkacaksa yeni bi mazda 3 çıkıyo demektir :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimdeki civic değil bence  8:) sadece makyajlayacaklar. Amerikadaki modellere benzeyecektir bence..

Ahanda budur..

http://automobiles.honda.com/civic-sedan/

Vuuhuu bu baya güzel görünüyo ya, sevdiğim o eski civic stoplarını da koymuşlar, şimdiki sedanlarınki çok kötüydü ya. Ama bunu beğendim ben

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hondanın en iyi yaptığı şey bence arka koltukların arasındaki şaft şişkinliğini iptal edip, arka koltuktaki rahatlığı arttırmasıdır. önden çekişli arabalarda neden o şaft şişkinliği olur onu da anlamış değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...