Jump to content

Lancia Delta


NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Lancia Delta Türkiye’de!

Lancia Delta’nın yeni nesili, 24,000 Euro’dan başlayan fiyatıyla Türkiye’de de satışa sunuldu. Lancia model yelpazesinin en yeni üyesi olan Delta, ikisi turbo dizel olmak üzere güçleri 120 HP ile 190 HP  arasında değişen dört farklı motor seçeneğiyle ithal ediliyor.

Lancia Delta, Tofaş güvencesiyle ülkemizde de satışa sunuldu. Haziran ayında gerçekleştirilen ön tanıtımının ardından Eylül ayı itibariyle satışına başlanan yeni Lancia Delta, ülkemize ithal edilen ikinci Lancia modeli

Yeni Lancia Delta, 3 farklı koltuk döşeme ve iç mekan rengi; 4 farklı tasarıma sahip alaşım jantlar; 12 farklı gövde ve B-Colore çift renk kombinasyonlarına sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Yeni Lancia Delta, standart donanımında yer alan ön ve arka LED farlar, 16 inçlik hafif alaşımlı jant, krom dış pencere çerçeveleri, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, 6 havayastığı, Absolute Handling System, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3’lü radyo-CD çalar, deri direksiyon ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk, deri & Alcantara koltuk döşemesi gibi ekipmanlarla satışa sunuluyor.

Bununla birlikte yeni Lancia Delta, B-Colore gövde rengi, Hi-Fi Paketi, Tekno Paketi ve Görüş Paketi gibi kişiselleştirmeye imkan veren farklı donanım seçenekleriyle de satın alınabiliyor. Hi-Fi Paketi’nde  Bose ses sistemi ve çift antenli MP3’lü radyo-CD çalar; Tekno Paketi’nde ise hız sabitleyici, electromikro dikiz aynasıyla, yağmur ve ışık sensörü yer alıyor. Şerit değiştirme ikazı ve otomatik park sistemi gibi güvenlik sistemleri ise yine isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor.

4.5 m uzunluğa, 1.8 m genişliğe ve 1.5 m yüksekliğe sahip Delta, 2.7 m’lik aks mesafesine sahip. Binalarda kullanılan ses yalıtım malzemelerinden özel olarak üretilen ses emici tavan, yolculara konforlu ve sessiz bir sürüş sunmak için tasarlanmış.

1.6 Multijet 120 HP ve 1.9 Twinturbo Multijet 190 HP dizel motorlar standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla geliyor. 1.6 Multijet 120 HP için isteyen müşterilere Selectronic adlı yeni 6 kademeli otomatik şanzıman opsiyonel olarak sunuluyor. 1.4 Turbojet benzinli motorlar ise 120 ve 150 HP üretiyor. İki benzinli motor da 6 ileri manuel şanzımanla satılıyor.

Lancia ailesinin en yeni üyesi Delta, Avrupa’nın en zorlu çarpışma testlerini gerçekleştiren Euro NCAP tarafından 5 yıldız aldı.

post-19-141695271101_thumb.jpg

post-19-141695271106_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Üstünde Martini logosu olmayan Lancia Delta'yı kim naapsın yaw...

aynen katılıyorum.

pistlerin fırtınasını ne hale getirmişler, hiç beğenmedim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önü Leon,kıçı Volvo 30. :P Yaw insan biraz kendisi yaratıcı olur be kardeşim.Herşeyi kopyalamak mı zorunda bunlar. :geyik:

Hazırcı bunlar abi yenilik yok tasarımcılık hak getire :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...